luni, 23 iunie 2014

Bandiții lui Dorin Florea nu au mai copiat rahaturile lui Chiorean pe siteul pe banii publici de când Maior a fost demascat din nou ca ilegal și întreținut al porcului mare PDL !Bandiții lui Dorin Florea nu au mai copiat rahaturile lui Chiorean pe siteul pe banii publici de când Maior a fost demascat din nou ca ilegal și întreținut al porcului mare PDL !
În caz că vă era dor de o știre agramată copiată de la agramatul care face pe consilierul păcăliciului ilegal, se pare că băiețașii au luat o pauză după ce au fost prinși din nou cu Maior ilegal! Insul dovedit ilegal viceprimar, prin votul în lipsa UDMR, pus pentru promisiunile cu Peninsula și numai(900.000 de lei dedicați de porcul pedelist în bugetul local!) viceprimar, de același UDMR, a fost dovedit întreținut ilegal de ANI. Ilegalul a fost prins din nou, dovadă a afacerilor necurate ale porcului PDL și a nevoii de imagine pentru pătat, pe care porcul mare vrea să îl lase moștenitor și porc mare PDL!
P.S. Pentru retardat, doar să își amintească cum alt borfaș din camarila porcului PDL, pe atunci PNȚCD,  a semnat de bune lucrări la Week-end, pentru care orașul plătește un milion de euro, după procesul pierdut de Florea, care a pierdut și contestația la executarea silită!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu