luni, 2 mai 2016

Bandiții lui Florea asfaltează ce nu a făcut jegul penal 16 ani. Campanie electorală pentru prostime și cu dedicații probabil pentru Citadinul care îl dădea la DNA pe gunoiul mare și etnic! Lăurean, servit și după moarte de hoții din noul PNL!Bandiții lui Florea asfaltează ce nu a făcut jegul penal 16 ani. Campanie electorală pentru prostime și cu dedicații probabil pentru Citadinul care îl dădea la DNA pe gunoiul mare și etnic! Lăurean, servit și după moarte de hoții din noul PNL!
Paradoxal, cei care toarnă banditul la DNA/PNA primesc afaceri pe la gunoi și penalul cu mită de la Musgociu și furt pe escrocul pe PFA - Maior și pe ASA-ul pentru care retardatul și idioata din familie nu plăteau impozit e promovat cu ce nu a făcut 4 mandate!
 Atenție, DNA, banditul și-a angajat escrocul la nici 48 de ore de la înființare PFA de ingineraș cu diploma la 40 de ani și porcul i-a dat și 35.000 și l-a apărat pe escroc și din banii publici, prin avocățelul penalului jegos și de casă, Ghere! Pentru că.  interesul serviciilor, pentru că interesul dezaxaților ziși mari români, pentru că presa șantajată prin cartelul lui Cătană, toate jegurile și rahaturi pur românești!


O porţiune de peste 1400 de metri pătraţi din cartierul târgumureşean Dâmbu Pietros a fost asfaltată în cursul zilei de vineri 29 aprilie a.c. "Vreau să mulţumesc constructorilor pentru lucrările efectuate şi de această dată şi, nu în ultimul rând, cetăţenilor care domiciliază în această zonă, pentru răbdare și înțelegere.", a declarat consilierul primarului, Claudiu Maior.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu