marți, 9 iulie 2013

Bandiții lui Florea îl promovează, iar, pe Maior cel necalificat! Porcii ăștia nu au înțeles că nu îl pune nimeni pe individ viceprimar și că propaganda împuțită pentru albirea individului nu folosește?!



Bandiții lui Florea îl promovează, iar, pe Maior cel necalificat! Porcii ăștia nu au înțeles că nu îl pune nimeni pe individ viceprimar și că propaganda împuțită pentru albirea individului nu folosește?!
Cum în Primăria Târgu-Mureș toți sunt pupincuriști sau le e frică la toți de porcii din PDL Mureș pentru a-și exercita atribuțiile, asistăm la mizerii de genul: Maior, consilier personal al lui Florea, adică șoptitor în ureche, își dă cu părerea despre instituție, curățenie, reparații. Alo, porcii lui Florea, la ce mai țineți proștii ăia  pe la birouri de presă, direcții tehnice, de ce să mai aveți nevoie de recepții cu ingineri adevărați câtă vreme aveți copilul de aur de la partid și cu afaceri dedicate?! Faceți primăria cu un singur angajat, Maior, dacă ăsta trebuie băgat în față ca și cum ar fi un om care poate să dea din gură. Desigur, bandiții lui Florea se folosesc în primul rând de presa pentru care porcii aranjează afacerile cu publicitatea și pe Cătană  și compania, care se mai și laudă că merge cu presa bovină la notar(Alo, Consiliul concurenței, te simți ?) USL, ia trage-i niște sesizări lui Maior pentru arogare de funcții pe care nu le are, la fel la banditul cel mare! Se cheamă abuz în serviciu atunci când iei atribuții de la oameni calificați și cu carte de muncă și le dai  ca un porc la individul recomandat doar de partid ?!
Citat de pe tîrgumureș.ro., site cu atac rasial la adresa rromilor și de propagandă mincinoasă în campania derbedeului portocaliu, pe informații de sereist din gașca jegosului. Aici sunt banii dumneavoastră și hoțiile bandiților din PDL Mureș!

Lucrările de reabilitare a străzii Sudului din Tîrgu Mureş vor fi gata în cel mai scurt timp. Marţi, 9 iulie, firma constructoare a pus ultimul strat de uzură. Strada are o lungime de 374 de metri şi face parte din Programul de refacere a infrastructurii PID, tranşa a II-a, alături de alte 31 de străzi din municipiu. Pe strada Sudului au fost modernizate trotuarele şi partea carosabilă, realizându-se lucrări de la fundaţie şi până la stratul de uzură.

Prezent să verifice stadiul lucrărilor, consilierul, Claudiu Maior, a declarat: ”În numai trei luni de zile strada Sudului a fost complet reabilitată. În câteva zile redăm circulaţiei şi această stradă, dar nu ne oprim aici, avem lucrări începute pe mai multe străzi din Tîrgu Mureş, urmând ca până la sfârşitul lui 2014 să finalizăm toate arterele cuprinse în acest proiect.”.

Din PID 2 fac parte 32 de străzi din Tîrgu Mureş. Pe 27 dintre acestea se vor face atât lucrări de modernizare a carosabilului şi trotuarelor cât şi înlocuiri ale conductelor de apă. Lungimea totală a străzilor din acest proiect este de peste 10.500 m. Valoare contractului este de 22,8 mil de lei fără TVA pentru drumuri şi 4,8 mil. de lei fără TVA pentru apă, iar banii provin din fonduri europene

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.