miercuri, 4 mai 2016

Gunoaiele din poliția locală și controlată de sereiștii lui Bretfelean se fac că nu văd…Gunoaiele din poliția locală și controlată de sereiștii lui Bretfelean se fac că nu văd…
o rulotă abandonată pe stradă, într-o zonă în care nu domiciliază proprietarul. Din partea unor bastarzi controlați de sereiști și  cu chef de muncă pentru a ridica noaptea mașinile târgumureșenilor, e de neconceput! 

Dar la beție, cu strada Coșbuc blocată de poliția locală pentru viermii securiști, se poate?! Iar cealaltă poză e cu mașină parcată ilegal în vecinătatea trecerii de pietoni semnalizată. Gășcarul acoperit de leprele lui Florea și-a lăsat mașina și acoperită cu husă, semn că zace de luni pe domeniul public. Este că bandiții lui Florea, lipitorii de autocolante în campanie dementului, recompensați cu excursii folclorice și bani pentru vulturi albaștri ai beției sau ai sportului inexistent sunt mai șmecheri?! Bine că nu ați prins ridicarea de mașini cu securistul de rahat ținând presa șantajată cu publicitatea pentru ca escrocul lui Florea pe PFA și FCM/ASA să se pozeze! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu