miercuri, 4 mai 2016

Hoții români care au dezafiliat ilegal Craiova, la final de proces!



Hoții români care au dezafiliat ilegal Craiova, la final de proces!
Hoții români care s-au asociat pentru a fura locul și lotul Universității lui Mititelu sunt aproape de sentință. Pentru unii, acest moment vine prea târziu, gunoiul Țerbea fiind mâncat doar de viermi, nu de DNA, după ce a murit în accident în elicopter închiriat. Dar gunoiul pușcăriaș Țerbea raporta escrocului pe PFA și cercetatului pentru hoție pe carnet de partid Maior, astfel că avem imaginea dejecției numite fotbal românesc! Iar gunoiul dădea mită în alt elicopter lui Avram, dar măcar specimenul infect nu a votat pentru hoție. Pușcăria meritată pentru leprele rămase în viață este ceea ce se impune și justiția românească dovedește că nu mai e cârpa mafioților semi-analfabeți din fotbal, fie ei și deja cu experiență la bulău! Haideți, deci, cu sentința și gunoaiele să-și primească răsplata. Pe lumea asta, nu dincolo, ca la jegul de Țerbea!


GSP ZICERE:

Azi, la Tribunalul București, s-a judecat pe fond dosarul dezafilierii FC U Craiova.  Procurorii DNA au cerut pedeapsa maximă plus o treime spor de pedeapsă pentru circumstanțe agravante în cazul lui  Mircea Sandu și Dumitru Dragomir! Ar fi vorba în total de câte 14 ani de închisoare!

UPDATE

Dumitru Dragomir a oferit prima reacție după termenul de azi. "Nu am nicio emoție. Vor fi achitări pe linie. Nu ai cum să faci pușcărie pentru ce-am făcut noi. Faci pușcărie doar dacă ai luat ceva sau ai dat cuiva, dar nu e nicio dovadă că aș fi făcut asta. Nici Mititelu nu a adus vreo probă în acest sens.

Dezafilierea a fost făcută de FRF și a fost legală. Singurul care n-a semnat acel proces verbal de la dezafiliere am fost eu", a spus fostul șef LPF la Digi.
UPDATE

Adrian Mititelu a anunțat în urmă cu câteva minute pe contul personal de facebook: "S-a judecat ! Sentinta a ramas in pronuntare, care se va da in circa 2-3 saptamani. Procurorul a solicitat admiterea tuturor actiunilor civile si condamnarea inculpatilor la 14 ani de inchisoare !".

Știrea inițială:

Audierile s-au încheiat astăzi, însă rămâne de văzut dacă instanța va veni cu o decizie tot azi sau va rămâne în pronunțare, anunță RomâniaTV.

În 2013, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost trimişi în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie, în dosarul privind dezafilierea echipei de fotbal Universitatea Craiova. Cei doi sunt acuzați de abuz în serviciu și trafic de influență.

Membrii Comitetului Executiv al FRF care au votat dezafilierea Universităţii Craiova în 2011 au fost trimişi în judecată pentru abuz în serviciu. Aceştia i-au adus lui Adrian Mititelu un prejudiciu de 15.800.000 lei.

Componența Comitetului care a votat dezafilierea Universității, pe data de 20 iulie 2011:

1. Mircea Sandu - președinte FRF (a semnat)
2. Dumitru Dragomir - primvicepreședinte FRF (nu a semnat)
3. Octavian Goga - vicepreședinte FRF (a semnat)
4. Marius Stan - reprezentant al cluburilor din Liga I (a semnat)
5. Cornel Şfaiţer - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (nu a semnat)
6. Marian Rusen - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (a semnat)
7. Ștefan Stana - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
8. Cristi Bobar - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
9. Paul Costas - reprezentant al cluburilor de copii și juniori (a semnat)
10. Marian Palarie - reprezentant al cluburilor de fotbalul feminin (a semnat)
11. Vasile Avram - președinte CCA (nu a semnat)
12. Sorin Ţerbea - reprezentantul cluburilor de fotbal în sală (a semnat)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.