sâmbătă, 21 decembrie 2013

Antena re-stars!

Antena re-stars!
Doar pentru fraierii de la CNA care au crezut că ăia de la Antena 2 sunt capabili de vreo emisiune nouă și de vreo valoare de prezentat în emisiunile lor tabloid. Luați televiziunea asta voiculeșciană și acceptați că inșii au lasat noua grilă. Butonând, găsiți noua grilă: Burlăcița cu Bianca lui Bote și Bahmuțeanu și Prigoană, povestea continuă. Una făcută prin 2011, alta în 2007 și ambele expirate pentru starea actuală a personajelor. Bianca nu mai e burlăciță de 3 luni, după nunta televizată și sponsorizată de Pro TV, iar Bahmuțeanu și Prigoană se spucă cam zilnic la trust și  la TV,  împroșcând fiecare ecranul cu amănunte despre amante, procese, copii uitați pe acasă. Antena și-a lansat noua grilă. Pe bune?!  Pe ce canal?

4 comentarii:

 1. Dezamagire foarte mare !!!!!!!!!!!!antena 2 a devenit un post de nerecunoscut......oribil .......foarte slab .....imi pare rau ca nu se mai difuzeaza conferinta de presa si politia modei....erau doua emisiuni frumoasea si interesante....diana munteanu si oana mares erau superbe si foarte profi in tot ce faceau!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. subscriu, au ajuns chiar de rasul curcilor cu noua grila.

  RăspundețiȘtergere
 3. Tigania si tiganii s-au intalat l aceasta latrina. De fapt asta reprezinta adevaratul interior mental al varanului, fostele emisiuni "bune" au fost, de fapt, paravan de inselat publicul naiv.

  RăspundețiȘtergere
 4. nici alte televiziuni nu au emisiuni mai rasarite, in fapt cam tot divertismentul inseamna aplaudaci in studio si glumite idioate si decoltate.

  RăspundețiȘtergere