duminică, 15 decembrie 2013

CNA știe de COR!

CNA știe de  COR!

Cum tot felul de idioți au angajat în presă alți idioți fără studii superioare, contrar Legii presei care cerea explicit studii superioare, iar prostovanii de patroni cu Ștefan Gheorghiu sau nu mai și încadrau neterminații și amantele idioate pe post de jurnalist, reporter, cititor de prompter, deși clasificarea ocupațiilor din România (COR) susține de asemenea că e nevoie de studii superioare pentru astfel de ocupații, CNA dă celor de la Antene cu COR-ul în cap, pe motiv că Drăgușanca nu are studiile necesare moderării unei televiziuni! Dacă și ministerul educației naționale vrea să își facă treaba la Antene e necesar să verifice dacă așa-zișii profesori la cursurile de recalificare de 3 luni și contra 1500 de euro au facultate terminată și cursul de pedagogie care le permite să fie ...profesori, așa cum clamează ăia în sporturile școlii de recalificare IMA.
P.S. CNA nu suflă un cuvânt de sereiștii infiltrați în presă, în Ardeal sau aiurea sau e mai periculos un prost fără școală decât un sereist care culege informații nu neapărat pentru serviciu?

http://www.antena3.ro/economic/media/antena-stars-refuzata-de-cna-laura-georgescu-nu-este-de-acord-cu-faptul-ca-bianca-dragusanu-va-avea-o-emisiune-237529.html
În timpul intervenţiei la Acces Direct preşedintele CNA şi-a motivat votul negativ dat pentru emisia Antena Stars făcând referire la faptul că Bianca Drăguşanu nu are studiile necesare pentru moderarea unei emisiuni Tv.

Împotriva solicitării Antena TV Group au mai votat Lorand Turos, Valentin Jucan, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Christian Mititelu şi Cristina Trepcea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.