sâmbătă, 21 decembrie 2013

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș cu 41 de coșuri pe 1 km și 7 indicatoare trecere de pietoni pe 250m ! Aici sunt banii dumneavoastră și hoția potlogarilor PDL Mureș!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș cu 41 de coșuri pe 1 km și 7 indicatoare trecere de pietoni pe 250m ! Aici sunt banii dumneavoastră și hoția potlogarilor PDL Mureș!
Niște bandiți din Primăria Târgu-Mureș aruncă cu banii publici fără număr atunci când sunt interesele hoților lor de partid și pe firme dintre care unele chiar ale borfașilor din PDL Mureș! Dacă ați întreba un bandit din acesta, cățărat etnic și cu manipulări și mită electorală pe magazinul Real și profesori, în campania lui Băse, cu vandali imaginari și sereiști ratați reali cu gradele știți voi unde de câte coșuri e nevoie pe un drum de un km răspunsul ar fi: cât mai multe!
 Borfașii din Primăria Târgu-Mureș au pus 41 de coșuri pe un kilometru de șosea, așteptăm și alte recorduri negative ale hoților de români. Întrebarea de astăzi este: câte indicatoare de trecere de pietoni necesită o cărăruie de 250 m între blocuri, cu sens unic? Ați răspuns 7? Ați câștigat, pentru că atâtea au pus și decontează porcii care vă fac praf banul public! 7 indicatoare de trecere de pietoni plus zeci de litri de vopsea decontați de borfașii cunoscuți pe un sens unic, zis strada George Coșbuc. Să mai votați bine hoții PDL și interesele leprelor semi-analfabete promovate de porcul portocaliu.
P.S. Bandiții din primărie au reușit să monteze 4 coșuri pe 20 mp. Să fie o aluzie cum că bandiții ăștia sunt niște gunoaie care nu se gândesc la gunoaie, precum ratatul jegos cu propaganda pentru frații Urdă (Adru), ca orice borfaș întreținut pe familion de Florea și care se respectă?
Remember:
De cate cosuri de gunoi are nevoie o strada?


- Diverse -
nr. 573 / 17 Iunie, 2010
Se cunoaste ca avem anumite normative care indica, de exemplu, la ce numar de locuitori revine un parlamentar sau la ce numar de persoane revine un medic de familie. Tot asa, se spune ca numarul de licente de taximetrie este in functie de numarul populatiei orasului respectiv, cel putin declarativ, daca nu si practic. Nu am auzit, insa, sa fie o regula si cu numarul de cosuri de gunoi, raportat la numarul de locuitori sau la gradul de civilizatie al acestora. Aceste cosuri din banii publici par sa fie lasate la latitudinea edililor, care pot sa le monteze sau nu, in numarul pe care si-l doresc si au interes sau pe care il banuiesc ca e cel necesar.

In cele ce urmeaza ne referim la un segment de sosea targumureseana, care pare sa detina recordul la numar de cosuri de gunoi montate, iar daca mai exista portiuni asemanatoare, ca distanta si numar de cosuri, recordul poate ca este deja batut. Am luat ca record portiunea cuprinsa intre intersectia de langa Catedrala Mare si intersectia de la "Unic", portiune care cuprinde cateva magazine, o scoala, o gradinita, o clinica, un parc, o benzinarie, o pensiune si cateva case si cabinete medicale. Taximetristii apreciaza distanta ca fiind cam un kilometru. Pe aceasta portiune sunt montate, la marginea trotuarului sau pe trotuar, 41 de cosuri de gunoi. Ne referim la cele rosii, din plastic, asezate mai mult pe stalpi, precum si la cele metalice, verzi, asezate imediat langa cosurile de plastic rosii sau intre cele rosii. Pe cate un km, pe cele doua sensuri,

avem 17, respectiv 24 de cosuri. Proportia covarsitoare o au cele din metal, mai noi, care sunt 13 pe un trotuar de un km si 15 pe celalalt trotuar. Ceea ce intriga este "dublarea" cosurilor rosii, in imediata vecinatate a lor, la un m, fiind amplasate unele verzi, iar obsesia curateniei este manifestata prin montarea a 4 cosuri pe 20 mp (pe o suprafata de 10x2 m, in colturile dreptunghiului obtinut), mai precis in zona tarabei cu flori si a magazinului de stampile! Bun, au sa zica unii, e necesar sa se monteze cosuri, fie si 3 in perimetrul refugiului unei statii de autobuz, dar poate ca nu oricum si nu oriunde, am completa. Aceste cosuri sunt, totusi, din bani publici si nu are rost ca ele sa fie montate chiar dublandu-le pe cele puse initial, care, din moment ce nu au fost inlocuite, isi fac inca treaba! Ce spuneti, domnilor si doamnelor care pregatiti acum o licitatie pentru cosuri metalice, in valoare de maximum 117.000 de lei, daca nu e vreo intrebare "calomniatoare", care necesita un raspuns impertinent? Noile cosuri vor dubla sau tripla numarul celor existente, pe unele strazi, sau ele vor fi montate pe strazile care duc lipsa de cosuri de gunoi? Daca vrem civilizatie si educarea populatiei poate vom incerca sa abordam general problema si sa nu montam cosuri oriunde si oricum sau profitand ca se mai schimba covorul de piscoturi sau cel asfaltic si sa oferim tuturor posibilitatea sa scape civilizat de diverse ambalaje, pentru ca ele sa nu ajunga pe strada sau pe trotuare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.