marți, 24 decembrie 2013

Bandiții PDL Mureș au mai făcut praf banii publici pe…felicitările cu urări de la pedelistul Filimon?Bandiții PDL Mureș au mai făcut praf banii publici pe…felicitările cu urări de la pedelistul Filimon?
În fiecare an bandiții PDL Mureș mai inventează ceva pentru a face praf mii de euro pe intersele legate de propaganda porcilor PDL Mureș. Din partea unor porci care au inventat atacul imaginar cu vandali în campania gunoiului pedelist nu ar trebui să vă mire și nici cei 1900 de euro pe magazinul FCM, nu pe Oracler Advertising, cum clamau la Parchet bandiții bandiților PDL Mureș care uitau că bandiții PDL s-au dat de gol cu autocolantele înainte de atacul imaginar, primăria având anunț pe licitatiapublica.ro înainte de campania borfașului PDL! Dar hai să spunem că hoții PDL Mureș au scăpat nepedepsiți și ne rămâne următoarea ocazie de a-i prinde pe borfași cu furtul din banii publici și cu dedicațiile porcești pe lăturile de subordonați jegoși.  Din această categorie de dedicații, poate verifică cineva ce au cumpărat bandiții PDL Mureș pe motiv de felicitări semnate de pedelistul Filimon!
Filimon e individul care se justifica pentru folosirea Pieței Trandafirilor ca piață pentru găinarii care miroseau a  2 și un sfert, așa cum se lăudau chiar unii la fața locului, pe motiv că doar e Piață, așa că nu deranjează o …piață de  mere cu regim privilegiat, fără a se plăti taxele pentru ocuparea domeniului public. La observația că Piața e a trandafirilor, nu a merelor, întreținutul de partid al porcului din  primărie a trântit telefonul! Lasă că nu e bai, din ăștia cu maniere de birjari mai cunoaștem! Prima generație în pantofi?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu