duminică, 22 decembrie 2013

2 ani și jumătate de Premier League, un motiv perfect pentru a scăpa de gunoiul RCS-RDS




2 ani și jumătate de Premier League, un motiv perfect pentru a scăpa de gunoiul RCS-RDS
Șmecherașii de 2 lei de la RCS-RDS au notificat, cum a anunțat șefa CNA, că e posibil ca de la 1 ianuarie să nu mai existe Eurosport și fotbal englez în grilă! Cum bandiții de la RCS-RDS o dau ca și la Discovery, cu e posibil să nu ne înțelegem pentru că asta și vor, ca să rămână mizeria de Digisport Ungaria fără concurență pe fotbalul englezesc, e ca și făcut. Bandiții vor scoate încă două canale de limbă română din Grilă, pentru a nu mai polua canalele ungurești și maghiare, iar dacă mai adăugăm ce au făcut ăștia cu un AXN, cu Nașul și GSP vedeți că găinarii nu au mamă și tată și fac orice măgărie etnică pentru a scăpa de canalele în limba română. Noroc că TVR și antenele nu le pot scoate găinarii maghiarului cunoscut, fiind obligatoriu de retransmis!


http://tv.eurosport.ro/fotbal/storynews_sto4055805.shtml

Eurosport va transmite Premier League

Eurosport va transmite Premier League - Fotbal
AFP
Acordul cuprinde drepturile de transmisie în Romania pentru restul sezonului 2013 - 2014, precum şi pentru sezoanele 2014 - 2015 şi 2015 - 2016

Grupul Eurosport a semnat un contract cu Premier League referitor la drepturile de transmisie în Romania, în direct şi în exclusivitate, a primei ligi a campionatului englez de fotbal, începând din data de 21 decembrie şi până în anul 2016.

Versiunea în limba română a canalului Eurosport va transmite ÎN DIRECT cele mai interesante partide din cadrul fiecărei etape din Premier League. Vor fi de asemenea transmise ample rezumate ale fiecărei etape.

Grupul Eurosport a achiziţionat, de asemenea, drepturile de transmisie pentru Internet şi echipamente mobile. Fanii vor putea urmări meciuri ÎN DIRECT şi la cerere și pe Eurosport Player, platforma de transmisie simultana online a Grupului. Serviciul este accesibil pe mobile, PC, tablete şi smart TV. Transmisiunile online sunt accesibile doar utilizatorilor din România.

Valentin Macovescu, Director Relații Internaţionale al Grupului Eurosport, a declarat: “Suntem încântaţi de achiziţionarea drepturilor pentru English Premier League, valabile pentru toate platformele media. Această competiţie de top completează oferta noastră de evenimente premium pentru Romania. Mai presus de cluburile prestigioase şi de starurile sale, English Premier League este recunoscut pe plan internaţional drept unul dintre cele mai populare campionate de fotbal. Suntem nerăbdatori să putem oferi abonaţilor din România această excepţională competiţie”.

Directorul executiv al Premier League, Richard Scudamore, a adăugat: “În trecut, Eurosport a investit în drepturile de transmisie și suntem extrem de încântați să colaboram din nou.”

Canalul are un istoric excelent în ceea ce privește transmisiunile sportive și sunt convins că va oferi un conținut premium care să promoveze Barclays Premier League în rândul iubitorilor de fotbal din România”.

English Premier League este una dintre cele mai spectaculoase ligi naţionale de fotbal din Europa şi reuneşte numeroşi jucători de top, precum Luis Suarez şi Steven Gerrard (Liverpool FC), Wayne Rooney (Manchester United FC), Frank Lampard (Chelsea FC), Sergio Aguero (Mancherster City FC) sau Mesut Ozil (Arsenal FC), dar şi antrenori reputati, ca Jose Mourinho (Chelsea FC) sau Arsene Wenger (Arsenal FC).

English Premier League completează oferta Eurosport care cuprinde deja sporturi de iarnă (cupele mondiale de schi alpin, biatlon, sărituri cu schiurile), transmisiuni directe de la trei dintre cele mai importante turnee de Grand Slam (dintre care Australian Open va începe în ianuarie) şi cele mai importante competiţii cicliste din calendarul mondial (Giro d'Italia, Turul Franței şi Vuelta). În fiecare weekend, Eurosport 2 transmite în direct până la cinci meciuri din prima ligă germană de fotbal, Bundesliga.
AFP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.