duminică, 8 decembrie 2013

Florea îl duce pe Maior să se... lumineze

Florea îl duce pe Maior să se... lumineze
Ce ți-e și cu pedeliștii care transformă orice afacere pe bani publici în loc de afișat și de adus gașca de la partid fugită ca șobolanii, din alte partide. Până când bandiții PDL Mureș vor motiva cum un consilier oarecare,  fost viceprimar ilegal mai bine de un an, fost consilier personal ilegal, mai bine de 6 luni, pentru ca pungașul să îi facă cadou peste 40.000 de lei, întreținut de Florea cu milioane de euro pomană pe FCM și pe Siletina pentru care insul a completat prostește prima declarație de avere, retrasă apoi de pe site, se afișează cu conducătorul lui iubit la toate  evenimente avem un răspuns: Florea vrea ca Maior să se... lumineze! Mamița l-a dus pe Goe la București, mamița de partid a lui Maior îl lasă să se joace cu degețelele pe buton și îi bag în buzunare milioanele de euro. Priviți aici ce dedicație i-a tras mamița Florea lui Maior: 1,7 milioane de euro din impozitele voastre și bandiții PDL Mureș se mai și laudă că nu vor mări taxe și impozite. Păi dacă voi dați dedicații, pomană etnică și de partid  la bandiții ca Țerbea ( mort, din nefericire doar pentru câțiva, pentru ceilalți mare bucurie) și la gășcarii de partid Maior și Borșan, de unde scoateți, cretinilor, banii decât din impozitele mărite?! Desigur, așa ceva se poate întâmpla doar în Trgu-Mureșul în care români trag sfori după 1918 să ajungă și ei să conducă ceva, să aibă majoritatea și să fure doar românii, orașul în care pungașii de români au făcut afaceri cu buletine, pentru a mări numărul de votanți și în care porcii PDL Mureș au folosit vandalii imaginari, susținuți de ratați dați afară din SRI, pentru a speria prostimea și a vota ca idiotul etnic, pentru banditul îi apără de vandalii imaginați la beție.  Citiți expunerea de motive prin care șeful PDL Mureș îi face cadou subordonatului PDL Mureș 1,8 milioane de euro din bani publici. Ați auzit de DNA (fără Curcă, desigur), de ANI, de Curtea de conturi și de legea avertizorului public care permite să atacați folosirea pe partid a banilor publici și angajarea tuturor rudelor proaste ale pedeliștilor în primărie și nu numai? Legi avem, dar să aflăm cine le aplică pentru mafia PDL Mureș!


Găinarii din Primăria Târgu-Mureș vor 2,7 milioane de euro pe cluburile private ale pedeliștilor. Banditism portocaliu și consecință a votului etnic, ca să nu fure maghiarul!


În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 1.835 din data de 3 iulie 2013, se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc joi, 11 iulie 2013, orele 14ºº, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea,

O R D I N E   D E   Z I :
20.Proiect de hotărâre privind aprobarea alocării de la bugetul local a sumei de 3.000.000 lei pentru sezonul competiţional 2013 – 2014, în vederea continuării asocierii dintre Municipiul Tîrgu Mureş şi C.S. City’Us din Tîrgu Mureş.
22.Proiect de hotărâre privind aprobarea alocării de la bugetul local a sumei de 8.000.000 lei pentru sezonul competiţional 2013 – 2014, în vederea continuării asocierii dintre Municipiul Tîrgu Mureş şi Fotbal Club Municipal Tîrgu Mureş din Tîrgu Mureş.
23.Proiect de hotărâre privind aprobarea alocării de la bugetul local a sumei de 1.000.000 lei pentru sezonul competiţional 2013 – 2014, în vederea continuării asocierii dintre Municipiul Tîrgu Mureş şi Clubul Sportiv Nova Vita din Tîrgu Mureş.
Așadar, bandiții din Primăria Târgu-Mureș și pedeliștii impliciți vor pomană pentru cluburile pedeliste și ale brașovenilor cunoscuți. Să dai milioane de euro pe motive de amiciție și rahat de rahat de partid unora ca Țerbea (fost pușcăriaș), Borșan (fost PNG-ist) și familionul lui Maior cel fost PRM-ist, ca idee despre ce oameni vorbim!
Târgumureșeni, aveți chef să îi miluiți familionul lui Maior cu 1,8 milioane de euro (după ce i-ați cumpărat instalație de nocturnă de 200.000 de euro) și în condițiile în care ăștia nu primeau nici măcar un milion de euro din drepturi TV când jucau în prima divizie, după ce au clamat că ei sunt continuatorii secției de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare și Duru nu a primit invitație la DNA!), să îi faceți cadou lui Borșan un milion de lei (vreo 200.000 de euro), iar fostului pușcăriaș și apoi cercetat pentru mită în elicopter Țerbea, 700.000 de euro? Total: 2,7 milioane de euro din banii fraierilor de târgumureșeni pe sportul privat al pedeliștilor, prin interes pedelist și probabil vot al porcilor de români. Să vedem, acum ce vor vota USL și UDMR, care au pus piciorul în prag la altă afacere pedelistă de milioane de euro, porcăria cu mega-calculator pe firme de angajați ai primăriei, pe firme de profesorași și pe abonați la primăria lui Florea!


Lumini şi artificii excepţionale

Cu mic cu mare, toţii tîrgumureşenii sunt invitaţi în seara aceasta, de la ora 17:30 la momentul festiv al inaugurării bradului, aprinderea iluminatului festiv, toate însoţite de un minunat foc de artificii. La ceremonie vor participa o seamă de ansambluri artistice de copii care vor interpreta colinde şi cântece de iarnă. Primarul Dorin Florea, alături de consilierul Claudiu Maior, va aprinde luminile ce vor decora oraşul de Sărbători. Veniţi aşadar în seara aceasta în Centrul Municipiului Tîrgu-Mureş, ca împreună să deschidem această perioadă frumoasă a Sărbătorilor de Iarnă. După momentul inaugural sunteţi invitaţi la un concert special de sărbători cu LaLa Band.
- See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/in-seara-asta-se-inaugureaza-bradul-din-centru.html#sthash.fThli0VH.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.