luni, 30 decembrie 2013

Pentru pușlamamele din poliția locală lipitoare de autocolante sub comanda fostului sereist zburat din servicii, adică Bretfelean:

Pentru pușlamamele din poliția locală lipitoare de autocolante sub comanda fostului sereist  zburat din servicii, adică Bretfelean:
Când bandiții din poliția locală lipesc autocolante pe magazin FCM, 3000 de exemplare, 1900 de euro din banii proștilor de târgumureșeni, cum apare pe licitatiapublica.ro., în campania porcului de la PDL Mureș, cu mesaje mincinoase, de la bandiți SRI și de la dați afară din serviciul de informații pentru încălcări grave ale statutului SRI și care zburdă pe lângă pungașul PDL Mureș, e una. Când porcii ăștia saltă mașini care sunt proprietatea dumneavoastră, pentru afacerea unui Țerbea, parcă, fie-i numele spurcat de pușcăriaș scos de la răcoare de Constantinescu, e alta. Bandiții ăștia care nu știu că nu există lege națională și atunci când se fac parcări pe treceri de pietoni blochează străzi!
 Pentru că au venit pungașii lui Florea din primărie și PDL Mureș, porcii din poliția locală au blocat sensul unic pe strada George Coșbuc, au obligat automobiliști să ocolească scursurile lui Florea și porcii din PDL Mureș pentru care lichelele fac publicitate în speranța că bandiții vor fi aleși primari sau viceprimari, poate legal și nu ilegal, cum au mai făcut porcii de români care au votat singuri, în lipsa UDMR! Desigur, nimeni nu a sunat la poliție că niște bandiți au blocat sens unic, dar ce ar fi fost la gura rumânului dacă îndrăznea să facă asta vreun rrom, la nunta lui? Concluzia? Românii nu sunt rasișt, doar pupincuriști de agramați, de hoți, de porci cu afaceri pe mamele lor și nevestele lor inepte,cu vot etnic, ca  să nu iasă maghiarul și să fure ce fură și ce poate fura trogloditul din PDL Mureș!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.