luni, 16 decembrie 2013

Familionul Dobre e dus acasă și de acasă cu mașina CJM, copiii din Ungheni sunt cărați la balul liberal. De ce să ne mirăm de atâta… liberalism în favoarea unora, după modelul șmecherașilor lui Florea?



Familionul Dobre e dus acasă și de acasă cu mașina CJM, copiii din Ungheni sunt cărați la balul liberal. De ce să ne mirăm de atâta… liberalism în favoarea unora, după modelul șmecherașilor lui Florea?

Orice gușter de partid face ce vrea în Târgu-Mureș și nici liberalii nu se dezic. Voturile etnice își spun cuvântul și câtă vreme se votează doar pentru români, ca să nu iasă maghiarul și să fure ce fură sau ce poate fura românul vom avea mereu șmecheria românească. Poate că Pașcan - omul de mingi al lui Florea - va verifica cursele de la casă și până la acasă pentru penelistul Dobre cu mașina CJM care cară de la lapte până la familie și apă minerală. Ca idee, Pașcan era acuzat când era prefect că a făcut naveta cu mașina instituției pentru a se căra de-ale gurii la prezentarea poezelelor lui, așa că e un fel de râde ciob de oală spartă.


http://mures.citynews.ro/eveniment/sesizari-despre-folosirea-microbuzelor-scolare-pentru-transport-la-un-bal-pnl-isj-mures
El a adăugat că, din informaţiile sale, un grup de circa 20 de copii din localitatea Ungheni a susţinut un moment artistic, de dans, la Balul liberal, dar copiii nu au venit cu microbuze şcolare.

Preşedintele PNL Mureş, Ciprian Dobre, care este şi şeful Consiliului Judeţean, a refuzat să facă orice comentariu pe acest subiect.

Pe de altă parte, Victor Prodan, primarul comunei Ungheni, a declarat că microbuzele şcolare respective au transportat Ansamblul "Hora", format din peste 20 de copii dansatori şi patru sau cinci persoane - instructorii, care au oferit un moment de colinde. El nu a putut preciza dacă microbuzele şcolare din proprietatea Primăriei Ungheni au numerele menţionate.
http://www.inmures.ro/2010/06/poetul-marius-pascan-si-lansarile-de-carte/
O alta critica neliterara este cea legata de folosirea masinilor prefecturii. Evenimentul s-a desfasurat in afara orele de program si nu am inteles de ce masinile institutiilor publice in timp de criza si in alte vremuri de “duduiala” a economiei  sunt si au fost folosite pentru a asigura logistica unui eveniment privat. Stiu ca Mircea Munteanu, Cristina Manoila si poetul Marius Pascan sunt oameni carora le pasa de banul public si de aceea imi pare greu de inteles aceasta scapare a lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.