luni, 16 decembrie 2013

Dacă românii nu pot semnala atacurile rasiste la rromii văzuți de pungați ca țiganii cu cuibul stârpit, în Târgu-Mureș, evreii pot fi acuzați de...antisemitism?

Dacă românii nu pot semnala atacurile rasiste la rromii văzuți de pungați ca țiganii cu cuibul stârpit, în Târgu-Mureș, evreii pot fi acuzați de...antisemitism?
Vă este cunoscut cum CNCD a scos basma curată prostănaci din biroul de presă  al primăriei Târgu-Mureș și din poliția locală care au conceput atacul rasist la adresa rromilor (văzuți ca țiganii cu cuibul stârpit de poliția locală !) pe siteul pe banii publici tîrgumureș.ro, pe motiv că un român nu poate semnala discriminarea la adresa rromilor, el nefiind rrom! Modul de gândire ciudat al celor de la CNCD: nu ne sesizăm, așteptăm să ne tragă alții de mânecă și petiționarul să fie și de etnia care trebuie, poate să fie dat peste cap de povestea cu colindul anti-evreiesc de la TVR. După cum scrie Victor Roncea pe blogul lui, producătorul general al TVR Cluj este evreu și o amendă primită de ins ar putea face ca CNCD să fie acuzat de Federația Comunităților Evreiești și de Ambasada Israelului de...antisemitism!

http://roncea.ro/2013/12/13/exclusiv-presedintele-cncd-despre-scandalul-colindului-antisemit-producatorul-responsabil-de-transmisia-de-la-cluj-este-evreu-adrian-rozenberg-plus-christian-mititelu-membru-cna-amendar/
Intr-o intalnire intamplatoare pe care am avut-o chiar azi, la CNSAS, cu presedintele CNCD, dl Csaba Asztalos (foto dreapta), acesta a afirmat din proprie initiativa, confirmand informatiile pe acest subiect, ca in cazul definirii responsabilitatilor persoanelor culpabile si a sanctionarii acestora, se afla intr-o dilema, pentru ca cel vinovat de transmisia “antisemita” este evreu: directorul si producatorul general al TVR Cluj Adrian Rozenberg (foto jos, cu Mos Craciun). Ca atare, adaug eu, daca CNCD l-ar condamna, potrivit Legii, pe principalul responsabil in aceasta cauza absurda, producatorul mozaic Adrian Rozenberg, insusi CNCD-ul ar putea fi acuzat de Federatia Comunitatilor Evreiesti si Ambasada Israelului de… “antisemitism”. Intr-adevar, o dilema demna de… Dilema lui Plesu, de altfel membru de vaza al GDS, ONG-eaua reclamagioaica. Si-atunci, probabil, tap ispasitor o sa fie gasit tot un roman, respectiv dl Tiberiu Groza (foto sus), de la Centrul de Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale (CCPCT) Cluj, care a spus un mare adevar: “Nu exista colinde antisemite”! - See more at: http://roncea.ro/2013/12/13/exclusiv-presedintele-cncd-despre-scandalul-colindului-antisemit-producatorul-responsabil-de-transmisia-de-la-cluj-este-evreu-adrian-rozenberg-plus-christian-mititelu-membru-cna-amendar/#sthash.j1ScSec3.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.