sâmbătă, 7 decembrie 2013

Ce îi …freacă pe români. Orice, mai puțin interesul personal și comunitar



Ce îi …freacă pe români. Orice, mai puțin interesul personal și comunitar
Ați crede că românii sunt oameni cu oarecare doză de responsabilitate socială, dar cum nu suntem nemți nu putem decât să ne minunăm că încălcări ale legii audiovizualului se soldează cu 2-3 reclamații la CNA, în schimb atunci când e vorba de minorități sexuale românii se calcă pe bombeuri ca să sesizeze CNA! Faci sesizare la Diaconescu, îți răspunde șeful CNA că s-au dat amenzi și că au fost 2-3 inși la fel de revoltați, apare nu știu ce nebun pe sticlă cu promovarea sexului între inși de același gen sau cu discriminarea ălora, hop sute și mii de reclamații!
În schimb, românul nu e atât de vocal în scris atunci când e furat, când i se ridică ilegal mașina pentru afacerile unor bișnițari din primării, atunci când copiii sunt duși după modelul comunist la porcul de partid de la primărie, pentru a proslăvi conducătorul iubit, ca la Târgu-Mureș, Cluj-Napoca, Timișoara sau aiurea. Românii nu ies în stradă pentru spitale, școli, dar îi freacă grija pentru Roșia Montană sau gaze de șist, după ce au înjurat decenii poluarea combinatelor Azomureș, Oltchim ș.a.m.d. și iau atitudine împotriva câinilor pentru că e la modă și nu au reacționat zeci de ani în care unii hoți din primării au umflat banul pe motiv de hinghereală.  Concluzia? Românul reacționează atipic, fiindu-i mai aproape de corp paltonul, decât maieul.
P.S. După campania bandiților din PDL Mureș, cu autocolante cumpărate anterior de jeguri, din banii publici, cu singura licitație pe domeniu pe magazinul FCM abonat la banditul PDL (1900 de euro, 3000 de autocolante) am făcut sesizările necesare la DNA, poliție, BEC. Invitat la poliție pentru o declarație, un anumit locotenent mi-a spus că sunt doar 3 sesizări pentru folosirea autocolantelor pe bani publici și a polițiștilor locali de sub comanda sereistului expulzat Bretfelean și că s-au găsit 2000 de autocolante nelipite, din cele 3000, la sediul bandiților din poliția locală.  Rețineți, 3 sesizări la o populație matură de vreo 80.000! Ce spuneți, dacă erau 500 de sesizări? Mai puteau fi scoși basma curată de DNA și Parchet bandiții din PDL Mureș, care au recunoscut la Parchet că au venit cu ideea cu vandali imaginari, iar Florea a și pus pe capul fostului sereist dat afară de la conducerea SRI Maramureș, adică Bretfelean, în fața presei, rahatul: E fost ofițer SRI, știe ce vorbește! Desigur, actualii angajați ai SRI Mureș nu le-au dat porcilor PDL Mureș și gunoaielor lor cu statut de funcționar public peste degete, așa ceva fiind și greu când prestezi articole cu pseudonim în presa de propagandă  PDL și în presa foștilor tovarăși. Pentru că e un oraș etnic care trebuie păstrat cu orice preț!


Cheloo a fost reclamat la CNA după ce duminică, în prima gală live i-a spus unui concurent X Factor, Paulo Lagana, care a declarat că este gay: „Ai cântat. Eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti şi ce simţi, iar ţara asta te va trimite acasă“.

Remarcile făcute în emisiune de juratul X-Factor nu au rămas fără ecou. Pe numele lui Cheloo (Cătălin Ștefan Ion) s-au depus la CNA nu mai puțin de 500 de reclamații. “Sunt 500 de reclamații și continuă să curgă”, a spus Laura Georgescu, președinta CNA, pentru paginademedia.ro. http://www.evzmonden.ro/cheloo-peste-500-de-reclamatii-la-cna-instiga-la-violenta-verbala-asupra-comunitatii-gay/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.