luni, 23 decembrie 2013

Bandiții PDL Mureș îl bagă din nou pe ilegalul Maior ca fiind din partea primăriei leprelor portocalii! Un șut în dos de la contribuabili pentru bandiții lui Florea?

Bandiții PDL Mureș îl bagă din nou pe ilegalul Maior ca fiind din partea primăriei leprelor portocalii! Un șut în dos de la contribuabili pentru bandiții lui Florea?
Cum porcul PDL Mureș nu știe decât reclamă pentru gășcarii lui, să nu impresioneze că un ilegal ca Maior e promovat de porcii PDL Mureș ca fiind din partea...primăriei? Porcii ăștia îl trimit pe nimicul inexistent în primărie în față la prostovanii pupincuriști din asociațiile de proprietari, iar șmecherașul PDL Mureș uită că ANI l-a dat ilegal pe Maior și continuă să îi facă reclamă neterminatului PDL Mureș, întreținut de porcii lui cu 40.000 de lei pe consiliere ilegală plus milioane de euro pe FCM și pe Siletina cu care ăsta a fost adus de porcul cel mare în primărie! Alo, porcii lui Florea, mai știți ceva în afară de promovarea ilegalilor și întreținuților porcului pedelist? Să vă stea în gât propaganda pe bandiții PDL Mureș și pe  toate scursurile aferente! Bine că nu ați mai inventat niște atacuri de Crăciun cu vandali și pe magazinul FCM, pentru a mai fura încă ceva mii de euro de la buget și a vă folosi de jegurile sereiste care vă dau limbi. Au ajuns bandiții, hoții și sereiștii ratați să vă fure și să vă mintă într-un oraș în care oricum se votează aproape doar pentru hoțul român, din 1990 încoace.
http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/video-urarea-primariei-tirgu-mures.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.