joi, 26 decembrie 2013

Bandiții lui Dorin Florea au blocat sens unic, ca să se etaleze borfașii PDL Mureș și porcii din primăria Târgu-Mureș



Bandiții lui Dorin Florea au blocat sens unic, ca să se etaleze borfașii PDL Mureș și porcii din primăria Târgu-Mureș
Bandiții lui Dorin Florea din Primăria Târgu-Mureș și partidul hoțesc PDL au ajuns să blocheze în această seară sensul unic și circulația, pe motiv că borfașii români aveau de colindat  pe strada George Coșbuc! Însoțiți de retardații  de șefi de asociație de proprietari care joacă fotbal cu ratatul lui Florea și plasează câte 10 abonamente la gunoiul FCM, atunci când nu îi cheamă analfabetul la revelionul șefilor de asociație, bandiții din primărie și PDL Mureș au blocat timp de peste 15 minute un sens unic pe care tot curvele politice din primărie și PDL Mureș l-au inventat! Ghiciți ce s-ar fi întâmplat dacă mașina dumneavoastră bloca un sens unic. Veneau pușlamalele lui Florea, analfabetul ilegal și ratatul de consilier cretin să fac valuri, precum și borfașii de subordonați ai datului afară de la SRI, Bretfelean?! Târgumureșeni, cât mai lăsați borfașii lui Florea să își bată joc de oraș, fie ei analfabeți, sereiști și securiști împuțiți și ratați sau borfași de români fugiți din n partide?
P.S. Autobuzul cu luminițe e pe Siletina cu care a intrat Maior în primărie! Cât îi plătiți întreținutului ca să blocheze strada?! Desigur, așa ceva nu s-ar fi întâmplat niciodată cu un primar maghiar care nu are hoți de întreținut, nici borfași de funcționari publici care îi dau limbi în dos, ca lui Florea și nici javre de români care fură cu bandiții lor din PDL Mureș banii fraierilor indiferent de etnie!
P.S. 2 Porcii lui Florea sunt tot cei care aduc taxiuri ale cretinului analfabet în stradă, când șoseaua de centură a porcului pedelist o cere sau elevii în tricourile din bani publici pe Joma, când cer interesele pe sport, prin bișnițarii din PDL Mureș!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.