sâmbătă, 7 decembrie 2013

Umor de aromân: Becali ar cere daune morale de un milion de euro! Noi de ce nu cerem daune morale că justiția îi dă pedepse aproape simbolice ?!

Umor de aromân: Becali ar cere  daune morale de un milion de euro! Noi de ce nu cerem daune morale că justiția îi dă pedepse aproape simbolice ?!

Nesimțirea poartă un nume și până când justiția s-ar putea trezi să Becali a șters-o din țară să nu ajungem ca niște judecători corupți să îi dea aromânului condamnat în 3 dosare și bani, pe motiv de daune morale imaginare! Păzea, tipul va fi liber și va putea face presiuni și la televiziunile care iau infractorului banii pentru propagandă. Stat român, poate ar trebui să cerem și noi daune morale că un infractor ca Becali ia o pedeapsă  pe care o ia un amărât de hoț român sau maghiar.


GSP.ro dixit:
După 6 luni şi jumătate petrecute în detenţie, Gigi Becali ia o iniţiativă împotriva conducerii închisorii Jilava.

Patronul Stelei este nemulţumit de tratamentul primit în închisoare şi cere daune morale de un milion de euro!

"Domnul Becali este decis să introducă o acţiune la instanţele de judecată, să solicite despăgubiri morale pentru situaţia care i s-a creat în mod inacceptabil prin deciziile unor membri ai conducerii Penitenciarului Jilava. Să fie obligate să-i plătească o sumă de bani domnului Becali, va solicita un milion de euro, cu titlul de daune morale", a declarat, la România TV, Bogdan Vlad, avocatul lui Gigi Becali.

Patronul Stelei acuză tratamentul la care a fost supus la ordinul unei persoane din conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

"E o decizie a domnului Becali. A perceput tratamentul celor din conducerea Penitenciarului Jilava ca fiind de rea credinţă, un abuz. Sînt răutăţi, persoanele din acele funcţii ar trebui să-i respecte drepturile. A fost şi filmat în închisoare... Cineva trebuie să răspundă pentru aceste lucruri", a completat avocatul Bogdan Vlad la televiziunea sportro.

Potrivit Mediafax, Gigi Becali va executa pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare în regim deschis, la Penitenciarul Poarta Albă, după termenul din 11 decembrie, cînd trebuie să se prezinte la instanţă, urmînd să se decidă ziua în care va fi dus înapoi de la Jilava la unitatea din judeţul Constanţa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.