sâmbătă, 21 decembrie 2013

Bandiții banului public montează indicator rutier în mijlocul trotuarului și apoi tot ei îl dau jos!Bandiții banului public montează indicator rutier în mijlocul trotuarului și apoi tot ei îl dau jos!
La Târgu-Mureș borfașii din primărie au tot felul de afaceri pe firme abonate și cu angajați idioți. După ce astfel de specimene de la Asphadrum au montat pentru bandiții din primărie indicator rutier în mijlocul trotuarului, tot întreținuții pe bani publici, europeni sau ai târgumureșenilor, au tăiat indicatorul! Prostănacul sadea de la PDL Mureș nu a mai apărut să îi felicite pe prostovanii lui care îl pupă în dos, așa cum a făcut cretinul când s-a terminat strada George Coșbuc pe firmele abonate Valpet, Astor, Asphadrum, Cătană, Kiss Unicum, Senin și alții care fac bani cu găinarii portocalii.
P.S. Cum bandiții lui Florea au externalizat servicii de răspuns la telefon pe minoritari rromi, serviciile de îngrijire spații verzi de firmă din afara Târgu-Mureșului și ei cumpără lemn pentru senin și vopsea pentru gașca care primește sarcina să traseze zebre sau plătesc transportul muncitorilor pentru curățat gazon artificial – căutați licitațiile borfașilor! – poate că de fapt asta s-a urmărit, decontarea muncii cu plantarea indicatorului și apoi munca cu scoaterea indicatorului, ca porcul de partid să poată deconta mai mult pe firma abonată!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu