luni, 23 decembrie 2013

Românii reclamă că RCS-RDS transmite ilegal pe teritoriul României pentru minoritarii maghiari. La Târgu-Mureș, Timișoara sau aiurea!

Românii reclamă că RCS-RDS transmite ilegal pe teritoriul României pentru minoritarii maghiari. La Târgu-Mureș, Timișoara sau aiurea!
Interesele minoritarilor maghiari sunt apărate de găinarii de la RCS-RDS, care fac alergie la canalale românești și care sunt cu ilegalități în România!
Bandiții nu au drept de transmisie în România ! Un proces răsunător cu bandiții care se cred în...pustă?!

Pro sport dixit:
Culmea însă, RCS-RDS este cea care încalcă cu bună ştiinţă drepturile de difuzare pentru Premier League şi chiar regula pe care o invocă în cazul Eurosport! Se întâmplă chiar în România, unde, în anumite oraşe, se poate recepţiona la liber DigiSport Ungaria în reţeaua RCS. DigiSport Ungaria deţine drepturile pentru Premier League doar pe teritoriul Ungariei, dar difuzează meciuri, ilegal, şi pe teritoriul României. Se întâmplă cel puţin în Timişoara, dar probabil şi în alte oraşe unde se recepţionează canale în limba magiară. Imaginile de mai jos sunt realizate chiar ieri, pe un televizor din reţeaua RCS Timişoara.

Mai mult, în cazul Eurosport tot de RCS ar depinde să se asigure că noul canal este vizibil doar pe teritoriul pentru care deţine drepturi, nu poate acuza canalul că se auto-difuzează în Ungaria!

Prin această acţiune, intereserele Premier Leauge sunt evident prejudiciate. RCS ar fi trebuit cel puţin să bruieze imaginile în momentul în care transmite imagini pentru care nu are drepturi şi pe teritoriul României, cum e cazul Premier League. Nu este o simplă întâmplare, canalul maghiar fiind difuzat la liber încă de când DigiSport România a pierdut drepturile TV pentru Premier League. Cel mai probabil oficialii Premier League nu cunosc această situaţie, mai ales pentru că în Bucureşti nu este valabilă, altfel cu siguranţă s-ar fi sesizat în privinţa ilegalităţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.