joi, 5 decembrie 2013

Banditul de Sorin Țerbea ar fi fost judecat și pentru dezafilierea Craiovei și livrarea pentru gășcarul Maior a lui Subotici, pentru care porcii PDL Mureș trăgeau sforile!



Banditul de Sorin Țerbea ar fi fost judecat și pentru dezafilierea Craiovei și livrarea pentru gășcarul Maior a lui Subotici, pentru care porcii PDL Mureș trăgeau sforile!
Într-un fel, păcat că a crăpat  Tati Țerbea și nu ne putem bucura de un nou proces pentru individ! Regret care trece foarte repede! Insul care a făcut pușcărie și a fost scos de la pârnaie de Constantinescu, pe vremea penețecedistului și amicului de nebuni Florea, a fost cercetat și pentru mita în elicopter și a crăpat cu mare stil și bum, tot în elicopter, înainte de un verdict definitiv. Insul a scăpat prin tumba cu elicopterul și de trimiterea în judecată pentru dezafilierea Craiovei. Aici, scopul banditului Țerbea a fost doar să se pună mâna pe Subotici, pe care găinarii PDL Mureș îl cereau la echipa inventată pentru porcul de campanie și pentru decontare pe gășcarul Maior.  Dar cum blestemul porcilor PDL Mureș e greu, pentru serviciile aduse firmele lui Țerbea sunt omenite de porcul pedelist și după decesul găinarului!
P.S. Foarte interesant cum dosarul Craiova a avut 2 foști pușcăriași în așa-zisul comitet de onoare! Semn că leprele se adună pe măsura intereselor și ilegalităților!


Bombă la FRF! După ce Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost trimiși în judecată de DNA în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova din 2011, Judecătoria sector 2 a decis, joi dimineață, ca și ceilalți membri ai Comitetului Executiv să fie trimiși în judecată, după ce DNA i-a scos de sub urmărirea penală.

Astfel, Octavian Goga, Cornel Șfaițer, Marian Rusen, Ștefan Stana, Cristi Bobar, Paul Costaș, Vasile Avram, Marian Pălărie și Marius Stan vor fi judecați în dosarul excluderii Craiovei, cu excepția lui Sorin Țerbea, decedat, Dumitru Costin și Cristi Borcea, ultimii doi neluînd parte la ședința Comitetului Executiv al FRF din 20 iulie 2011.

"În sfîrșit s-a făcut dreptate, iar de acum încolo vor începe marile probleme pentru oamenii care au făcut atîta rău mie și fanilor Universității Craiova. Cînd au votat excluderea, trebuiau să se gîndească de 100 de ori că vor ajunge într-o zi în fața judecătorilor. Am încredere în justiția din România, pentru că este singura armă legală pe care o mai am să mă bat cu acești oameni”", a declarat Adrian Mititelu pentru FANATIK.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/comitetul-executiv-frf-dna-craiova_1332807.html#ixzz2mcpApf00
Follow us: @realitatea on Twitter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.