duminică, 29 decembrie 2013

Porcii lui Dorin Florea recunosc că au blocat drumul pentru ilegalul Maior!

Porcii lui Dorin Florea recunosc că au blocat drumul pentru ilegalul Maior!
Pentru Clodu Maior, alint de pușcăriaș de la iubitul său jegos și fost pușcăriaș Țerbea, crăpat din fericire...  fericit, după ce porcul din primărie i-a făcut cadou 700.000 de euro din banii fraierilor de târgumureșeni, bandiții din primăria Târgu-Mureș și loazele din poliția locală, conduse de sereistul dat afară Bretfelean, ăla cu autocolantele pentru porcul cel mare din PDL mureș, în campania trepădușului, au blocat drumul! Dorința porcilor a fost ca nestemata neamului prost sau nu să poată să ureze târgumureșenilor pe banii lor și pe decontul pe Siletina pe care Maior jură că nu o are! Desigur, porcii din poliția locală au pupat dosul idiotului agramat și s-au făcut că nu văd că bandiții PDL Mureș au blocat sensul unic pe care tot leprele astea întreținute l-au făcut acum o lună! Cât de proști și nesimțiți sunt ștoarfele din PDL Mureș, asta pentru că politica e...curvă!
Ce mai urmează, bandiți, un colind pe pista aeroportului, la oră de vârf, pe stadionul pentru care p0orcul mare din primărie și PDL aruncă două milioane de euro anula, plus instalație de nocturnă de 200.000 de euro pe care borfașul o lasă în contul datoriilor către stat pe care porcul javrei de la primărie are pretenția să le plătească tot târgumureșeanul furat de borfași?
P.S. Ce noroc că porcii din poliția locală și sereiștii ratați nu au mai inventat un atac al vandalilor la vizita nestematei neamului (prost sau nu) ! Vă dați seama cum ar fi sunat atacul imaginar al vandalilor care împiedică românii adevărați să colinde la cei furați de porcii PDL Mureș?! Desigur, obligatoriu pe 3000 de autocolante de la magazinul FCM, iar pentru alcooliștii cunoscuți pe 2000 de autocolante și firma Oracler Advertising.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.