vineri, 13 decembrie 2013

Dorin Florea inventează scrisori deschise în plic închis în campania lui electorală, copilul lui de suflet și de rude în primărie inventează scrisori deschise pe…facebook!



Dorin Florea inventează scrisori deschise în plic închis în campania lui electorală, copilul lui de suflet și de rude în primărie inventează scrisori deschise pe…facebook!

În caz că ați uitat cum Florea inventa în campania lui electorală atacul jegos la adresa contracandidatului, denumită de porcii din PDL Mureș scrisoare deschisă în plic închis și aruncată în cutia poștală, aflați că insul care e copilul de suflet al ăluia și cu neamurile aduse în primărie a descoperit scrisoarea deschisă pe…facebook!
Până când Curtea de conturi și DNA vor verifica ce afaceri au pe licitatiapublica.ro găinarii din primărie și partid cu pliante biguite în 3, lucioase, tipărite față-verso, comparați asta cu pliantele din campania electorală ale lui Florea, pentru a descoperi dacă bandiții PDL Mureș au folosit banii publici pentru campania electorală.
                                    

Zi de zi dixit:
Senatorul PDL Marius Paşcan a transmis o scrisoare deschisă reprezentanţilor mediului privat, cărora le-a solicitat sprijinul şi conlucrarea pentru dezvoltarea în bunăstare a judeţului Mureş. “Aștept, în acest sens, cu interes, propunerile și proiectele dumneavoastră, rugându-vă să-mi faceți cunoscută viziunea care poate contribui la un plus de mai bine pentru mediul de afaceri, pentru stimularea de noi locuri de muncă, posibile investiții și pentru mureșeni. Totodată, consider că se cuvine să fim partizani ai intereselor acestui județ și vă îndemn la solidaritate, pentru ca județul Mureș, prin proiectul reorganizării administrative, să dobândească statutul de centru regional. De asemenea, apreciez drept necesară corelarea eforturilor noastre pentru stimularea investițiilor în infrastructura județului și promovarea proiectelor, a programelor de finanțare din fonduri europene”, se arată în scrisoare, publicată pe reţeaua de socializare Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.