luni, 9 decembrie 2013

Atenție la golirea pușcăriilor! Proiect de lege inițiat de doi parlamentari rromi pentru eliberarea intenționată a co-etnicilor?!



Atenție la golirea pușcăriilor! Proiect de lege inițiat de doi parlamentari rromi pentru eliberarea intenționată a co-etnicilor?!
Doi parlamentari rromi - unul din Partida Romilor și altul din PSD - vor să golească pușcăriile. Amnistia și grațierea par să fie dedicate de cei parlamentari rromi exact pentru co-etnicii din pușcărie, dar și pentru scoaterea basma curată a altui minoritar fost în PNL, adică Becali, la care se adaugă zeci de mii de români sau alți minoritari.  Dacă ăștia vor reuși să obțină votul tolomacilor de colegi ai lor care votează orice aberație societatea civilă este datoare să intervină și să dovedească cu adevărat că îi pasă pentru viitorul ei! Zeci de mii de condamnați, hoți, delapidatori, violatori, pentru care statul român a cheltuit bani pentru izolarea lor și pedepsire, din nou pe străzi, așa ceva impune ca oamenii să manifeste și să răstoarne imbecilii care îi conduc și un  guvern cel puțin la fel de prost ca toate guvernele anterioare. Să fie un blestem ca românii să fie conduși doar de idioți care îi fac pe comuniști să pară copii de treabă și iubitori de popor ?!
P.S. Bandiții din LPF și FRF au ridicat la rang înalt foștii pușcăriași și nimeni nu a ieșit în stradă pentru că nu acceptă să fie condus sau ca banii lui să fie făcuți praf de foștii pușcăriași. Doar la Târgu-Mureș bandiții din PDL Mureș au cheltuit milioane de euro dedicați pe gășcarul Țerbea, scos din pușcărie de Constantinescu pe vremea când Florea trăgea sforile pentru brașoveanul lui iubit din calitate de PNȚCD-ist! Desigur, prostovanul care a votat etnic, pentru pungașul de român, nu a avut nimic de comentat că bandiții de români din PDL Mureș l-au ținut pe fostul pușcăriaș cu bani ca pe ultima cocotă de lux!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.