marți, 31 decembrie 2013

Pentru pupincuriștii fostului sereist Bretfelean, care trebuie să colinde cu blocarea unei străzi. Învățați statutul polițistului local! Măgărie românească de la Târgu-Mureș!



Pentru pupincuriștii fostului sereist Bretfelean, care trebuie să colinde cu blocarea unei străzi. Învățați statutul polițistului local! Măgărie românească de la Târgu-Mureș!
Joi seara, niște bandiți pe bani publici au blocat o stradă cu sens unic, ca niște gunoaie jegoase PDL din primărie și consiliul local să își facă campanie. Printre ei șeful poliției locale, Valentin Bretfelean, un ins dat afară din SRI pentru abuzuri, cum scrie presa maramureșeană și cum scriu siteuri ale foștilor ofițeri SRI. Ce fac bandiții lui Bretfelean? Blochează strada, pentru ca șeful să îi colinde pe proștii de contribuabili! Căutați pozele și la prostovanii de consilieri ai jegurilor PDL Mureș și filmările de la blocarea străzii, cu polițiști locali urlând la șoferi să înconjure, că acolo au trebuit să blocheze ei strada și dați derbedeii în gât pentru abuz în funcție și politizarea instituției, la ministerul de resort.
P.S. În caz că nu știți despre ce viermi vorbim, la sesizarea porcilor din PDL Mureș s-au trimis polițiștii locali să lipească autocolantele de pe licitatiapublica.ro (19000 de euro, 3000 de exemplare, pe magazinul FCM!) pentru ca târgumureșenii să afle de atacul vandalilor din alte partide, cu mențiunea că Florea, candidatul PDL Mureș vă asigură că va veghea ca vandalii să nu distrugă orașul. Desigur, prins, Florea a dat vina pe Bretfelean, punând pe seama ăluia atacul imaginar demn de un schizofrenic SRI: Bretfelean știe ce vorbește, pentru că e fost ofițer SRI și nu putem lăsa orașul pe seama vandalilor! Desigur, DNA-ul lui Curcă s-a făcut că plouă, iar Parchetul a închis dosarul cu concluzia Bretfelean nu a încălcat legea când și-a trimis bandiții să lipească autocolantele pe bani publici pentru porcul din PDL Mureș, iar bandiții PDL Mureș s-au bucurat că au dat lovitura: autocolante pe bani publici, pe funcționari publici, fără să i se impută porcului de la primărie și partid valoarea acțiunii electorale!
P.S. 2. Cum pot porcii poliției locale să identifice infracțiuni la circulația pe drumuri publice dacă ei blochează strada pentru că șeful vine să colinde prostimea pupincuristă de porci PDL Mureș și de târfele lor masculine(pentru că politica e curvă)?


Legea politiei locale. Legea 155/2010


Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 483 din 14 iulie 2010

Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege.


Capitolul I - Dispozitii generale


Art. 1
(1) Politia locala se infiinteaza in scopul exercitarii atributiilor privind apararea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanei, a proprietatii private si publice, prevenirea si descoperirea infractiunilor, in urmatoarele domenii:
a) ordinea si linistea publica, precum si paza bunurilor;
b) circulatia pe drumurile publice;
c) disciplina in constructii si afisajul stradal;
d) protectia mediului;
e) activitatea comerciala;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.