miercuri, 11 decembrie 2013

Bandiții PDL Mureș și noua afacere a lor pe Borșanul de partid



Bandiții PDL Mureș și noua afacere a lor pe Borșanul de partid
Pentru că bandiții din PDL Mureș au mereu afaceri și interese pe gășcarii lor din PDL și pe subordonați, nici nu e de mirare că porcii ăștia sar în sus ca arși când e vorba de dedicațiile pe membri de partid. Borșan vrea să facă parcări și se pare că bandiții PDL Mureș vor să și dărâme o centrală termică pe banii publici pentru a-l ajuta pe gășcar și maghiarii ăștia nu înțeleg cum trebuie să pună mâna găinarii români pe afaceri prin banditul de partid. Pe ce pariem că porcii lui Florea s-au gândit să demoleze tot din banii publici, ca în afacerea de 40.000 de euro, pentru subordonatul de partid?! Atenție la borfași PDL Mureș din primărie și consiliul local!

Zi de zi zicere:

Compania Energoplus din Târgu-Mureş intenţionează să construiască o parcare cu cinci etaje şi un ansamblu de construcţii cu locuinţe şi spaţii destinate comerţului pe strada Horea nr. 11-13 din municipiu. Planul Urbanistic Zonal al proiectului „Reconformare zonă pentru stabilire reglementări construire parcaj multietajat şi construcţii cu funcţiune mixtă – comerţ, servicii, locuire” este publicat pe site-ul Primăriei Târgu-Mureş, care va găzdui în perioada viitoare dezbateri publice pe această temă.

Capacitatea parcării: 400 de locuri

Potrivit documentaţiei tehnice întocmită de firma mureşeană Arhigraf SRL, beneficiarul „intenţionează să construiască pe terenul concesionat prin contract de concesiune nr. 276 din 28 august 2012, un parcaj multietajat cu regim de înălţime S + P + 5E, cu acces din strada Horea, având o capacitate de 400 locuri de parcare.” De asemenea, „pe terenurile aflate în proprietate privată, strada Horea nr. 11 şi 13, se doreşte edificarea unor construcţii cu funcţiune mixtă: comerţ, servicii şi locuire, respectiv realizarea acceselor spre parcaj din strada Horea.”

Totodată, din zona studiată în Planul Urbanistic Zonal al proiectului, cu o suprafaţă totală de 7.168,22 metri pătraţi (mp), terenurile vizate pentru realizarea obiectivului sunt: proprietate privată strada Horea nr. 11 cu suprafaţa de 746 mp, proprietate privată strada Horea nr. 13 cu suprafaţa de 569 mp şi proprietate a municipiului Târgu-Mureş concesionată, cu suprafaţa de 1.900 mp. „Corpurile de garaje, centrala termică şi coşul aferent lipit de Palatul Culturii, alături de locuinţele de pe strada Horea nr. 11 şi 13 sunt propuse spre demolare. Corpul postului de transformare este propus spre a fi relocat lângă clădirea centralei termice care alimentează cu agent termic şi apă caldă blocurile de locuinţă din zonă”, se arată în documentaţia întocmită de arhitecţii de la Arhigraf SRL.

1)Afacerea demolare pe bani publici.
Autoritate contractanta

Primaria Municipiului Tirgu-Mures

Cod de identificare fiscala: 4322823

Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures

Telefon: 0265-268330

Fax: 0365-801856

Detaliu invitatie

Denumire invitatie: Lucrari de demolare Centrala Termica , P-ta Victoriei, nr. 1 din Municipiul Tirgu-Mures

Modalitate de desfasurare: Procedura offline

Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut

CPV: 45111100-9 – Lucrari de demolare (Rev.2)

Tip contract: Lucrari

Obiectul contractului: Lucrari de demolare Centrala Termica P-ta Victoriei, nr. 1, din Municipiul Tirgu-Mures.

Stare procedura: In Desfasurare

Data publicarii: 06.09.2011 15:40

Data limita de depunere a ofertelor: 19.09.2011 10:00

Adresa la care se transmit ofertele: Municipiul Tirgu Mures , P-ta Victoriei nr. 3, camera 13 (registratura).

Data si ora deschiderii ofertelor: 19.09.2011 11:00

Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: Municipiul Tirgu Mures, P-ta Victoriei nr. 3, camera 45.

Limba de redactare a ofertei: Romana

Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice

Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu

Tip de finantare: Fonduri bugetare

Tip Autoritate: Sectorial: Nu

Tip Activitate: Servicii generale ale administratiilor publice

Valoare estimata: 196,554 RON

Criterii de calificare:Decl.priv.eligib.; Decl.priv.inexist. starii de falim.; Certif. constat. de la Bug.de Stat si de la Bug. Local; Certif.emis de O.R.C.; Decl. priv.neincadrarea in preved. art. 69^1 din O.U.G. nr. 34/2006; Certif. de particip. la licit. cu of. independ.

-Cifra medie de afaceri pe ultimii 3 ani cu val. egala sau mai mare de 393.100lei; Exp. sim.- finaliz. in totalit. sau a unor faze specifice in ultimii 5 ani de lucrari sim. cu val. egala sau mai mare de 196.550 lei; Recom. din partea altor beneficiari; Lista priv. princip. contr. de lucrari in desfasurare; Decl.priv. echip., utilaje, instalatii; Decl priv. efectivele medii anuale ale person. tehnic si de specialitate si asig. a calit.; Asig. respect.legisl.in vigoare cu priv. la prot. mediului in ceea ce priv. mod. de depunere a deseurilor inerte;

ISO 9001 sau echivalent, ISO 14001 sau echiv., ISO 14001 sau echiv.

Modul de obtinere a documentatiei de atribuire: Documentatia de atribuire este atasata prezentei invitatii de participare.

Gar. de particip. este in cuantum de 3.900 lei.

Gar. de buna executie este in cuantum de 10% din val. contr. fara TVA.


III.1) Numar de oferte primite 1

Valoare estimata totala 196,554 RON

III.2) Lista contracte

345 / 06.10.2011 179,779 RON

Castigator:

S.C. CONSTRUCTII COMERT DENCO S.R.L. RO1220063 Str. Remetea, nr. 174, Targu-Mures, 540267, Mures

Total (fara TVA): 179,779 RON

Citeste mai mult: S.C. CONSTRUCTII COMERT DENCO ia 180.000 de lei de la Primăria Târgu-Mureş, cu singura ofertă depusă, pentru a demola o centrală termică








Fără să se gândească nici un pic la problemele cetăţenilor, anumiţi politicieni locali încearcă din răsputeri să oprească fiecare proiect iniţiat în beneficiul oraşului. Astfel zilele trecut, 10 cetăţeni de etnie maghiară, din însoţiţi de 4 jurnalişti au anunţat că vor să constituie un grup civil împotriva construirii unei parcări supraetajate pe un teren din spatele Palatului Culturi. Imediat mi-am adus aminte ce vechea poveste cu parcările din Tîrgu-Mureş. În urmă cu vreo 5 ani primarul Dorin Florea a propus la ideea unui distins arhitect maghiar din sectorul 11 din Budapesta ( sector înfrăţit cu Tîrgu-Mureşul) construirea unor parcări subterane în centru. Motivaţia era una simplă: şi Budapesta este un oraş vechi, dar în centru, pentru a se decongestiona circulaţia au fost construite mai multe zeci de parcări subterane, chiar şi sub edificii monumentale, fără ca acestea să fie afectate. Consilierii locali UDMR de la vrea aceea nici nu au vrut să audă, sugerând că se vor distruge „vestigii” din oraş şi au propus construirea de parcări supraetajate. În faţa acestui refuz, executivul Primăriei a început demersul de pregătire a proiectului de parcări supraetajate. Când să se valideze, din nou ne lovim de refuzul aceloraşi consilieri UDMR, care nu sunt acum de acord nici cu această variantă inventând nişte probleme false. Adversarul parcărilor este un tânăr consilier local care din faptul că blochează oraşul îşi face o virtute şi se gândeşte că acumulează puncte politice. Astfel, pentru a bloca construirea unei parcări supraetajate, aşa cum se întâlnesc peste tot în lume, au fost strânşi cu arcanul 10 persoane, care să construiască un discurs de opoziţie faţă de acest proiect. Zilnic, sute de conducători auto caută cu disperare un loc de parcare în centrul municipiului Tîrgu-Mureş iar un proiect de parcare supraetajată este blocat de 10 „tovarăşi”. Bine aţi venit la Tîrgu-Mureş, oraşul în care anumiţi oamenii fac rău altora doar din plăcere……

PS Pus în funcţia de Director al Muzeului Judeţean Mureş, Soos Zoltan nu face decât să execute ordinele lui Ciprian Dobre. Şi uite aşa UDMR este condus în continuare de Ciprian Dobre şi umilii lui executanţi. Chiar Soos recunoaşte acest raport de subordonare milogindu-se de Ciprian Dobre pentru ca acesta să blocheze proiectul parcării " În opinia lui Soos Zoltan este nevoie şi de aprobarea Consiliului Judeţean şi speră ca Ciprian Dobre va ţine cont de îngrijorările specialiştilor şi va ocroti Palatul Culturi - Hirlap 10.12.2013". Mai lipsea o sărutate pe gură..... Asta e politica mureşeană. Aveţi cumva un triferment ?
- See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/blocati-construirea-parcarilor.html#sthash.0HRB1Ib7.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.