duminică, 22 decembrie 2013

Bandiții de la RCD/RDS anunță că ar putea scoate Eurosport din grilă!



Bandiții de la RCD/RDS anunță că ar putea scoate Eurosport din grilă!

Băieții ăștia veseli bănuiți că ar fi dat mită lui Mitică pentru jegurile de meciuri de fotbal clocesc iar ceva! Nici mai mult, nici mai puțin decât scoaterea Eurosportului din grilă! După experiența cu Discovery și chiar din experiența cu un canal AXN, bandiții ungurului bulan au pus deja cruce Eurosportului care face concurență posturilor Digi ale găinarilor. În caz că ați uitat alte măgării ale borfașilor: scoaterea canalelor Discovery din grilă fără atenționarea CNA, înlocuirea canalelor Discovery cu canale proprii, unele care preluau chiar emisiuni Discovery, introducerea în grilă a unor mizerii proprii, Digi Craiova, Timișoara ș.a.m.d. în localități pentru care porcăriile teritoriale nu prezintă interes, introducerea a cel puțin 12 canale ungurești netraduse, deci de neinteres pentru vorbitorul de română sau măcar de engleză sau franceză, șicanele la adresa Nașul TV și GSP, canale pe care bandiții ungurului bulan refuzau să le transmită, deși erau, obligatoriu, de retransmis! Cine are curaj să le dea peste bot javrelor și să îi împiedice să își umple grila cu gunoaie proprii și de interes etnic?
P.S. Pentru târgumureșeni, bandiții ăștia dau 6 canale regionale de interes zero, două canale sârbești și vreo 12 canale doar în limba maghiară. Pentru prostiile astea fraierii de abonași mai și dau bani. Iar despre meciul blocat sâmbătă, să spunem doar că găinarii de la RCS-RDS trasmit Digi sport Ungaria, care dă exact meciurile din campionatul Angliei! Pe ce motiv se transmite în România un canal pentru care nu există licență pentru România - posibilul motiv pentru care bandiții nu vor semna un contract cu Eurosport, pentru a avea monopol pe meciuri și maghiarii, singurii care cunosc limba maghiară, satisfăcuți. Poate încearcă cineva la CNCD o mică sesizare despre programul transmis discriminatoriu, doar în limba maghiară, dar pentru care fraierul plătește o parte din abonament.


CNA analizeaza cazul transmisiei meciurilor din Premier League de catre Eurosport
de A.I.     HotNews.ro
Duminică, 22 decembrie 2013, 14:33 Sport | Fotbal

Transmisia meciurile de fotbal din Premier League de catre Eurosport, care este difuzata doar de UPC Romania, dar nu si de catre companiile RCS&RDS si Romtelecom, este analizata in acest moment de catre Consiliul National al Audiovizualului (CNA), dupa cum a declarat, pentru Mediafax, Laura Georgescu, presedintele CNA.

Primul meci din Premier League difuzat de Eurosport in Romania, cel dintre Liverpool si Cardiff City, a putut fi vizionat integral doar de abonatii la pachetele de cablu si DTH ai companiei de telecomunicaţii UPC.

La RCS&RDS, transmisia meciului a fost intrerupta după 45 de minute, iar la Romtelecom nu a fost difuzata deloc. In schimb, cei doi operatori de cablu au difuzat un program de sarituri cu schiurile.

Contactată de Mediafax, Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului, a declarat ca CNA analizeaza situatia, precizand ca din primele informaţii pe care le detine, grupul Eurosport a notificat, joi, 19 decembrie, UPC Romania si Romtelecom privind faptul ca pe Eurosport va fi inserata incepand din 21 decembrie o fereastra cu meciurile din Premier League.

Laura Georgescu a mai spus ca in urma discutiilor avute duminica atat cu reprezentanti ai UPC, cat si cu reprezentanti al Romtelecom nu este vorba despre o schimbare a structurii de programe a Eurosport si nici despre o modificare a siglei. De asemenea, Eurosport ar fi pus la dispozitia operatorilor de cablu si DTH decodoare pentru a facilita difuzarea meciurilor de fotbal din Premier League, a spus Laura Georgescu. Ea a precizat ca reprezentantii Romtelecom i-au spus ca nu ar fi difuzat sambata meciurile din Premier League din cauza ca nu au avut suficient timp pentru a pune la punct toate aspectele tehnice.

Potrivit Laurei Georgescu, reprezentantii RCS&RDS i-au spus ca au oprit semnalul meciului din Premier League in momentul in care si-au dat seama ca este vorba despre un alt continut, pentru care Eurosport nu detinea drepturi in Ungaria, Cehia si Slovacia.

Laura Georgescu a mai spus ca din perspectiva legislatiei audiovizualului operatorii de cablu sunt cei care trebuie sa notifice CNA si sa ceara modificarea grilei de programe, in sensul introducerii unei noi televiziuni. Insa, potrivit presedintelui CNA, in cazul de fata nu este vorba despre o noua televiziune, ci de aceelaşi post Eurosport, cu o fereastra dedicata meciurilor din Premier League.

Ea a mai spus ca CNA va continua sa analizeze situatia creata si urmeaza sa poarte o corespondenta si cu societatea Sport TV Management SRL, care reprezinta in Romania grupul Eurosport.

Pe de alta parte, Laura Georgescu a mai spus ca la 31 decembrie vor expira contractele grupului Eurosport cu RCS&RDS, UPC Romania si Romtelecom pentru difuzarea televiziunilor Eurosport in Romania.

Presedintele CNA a mai declarat ca RCS&RDS a notificat Consiliul, precizand ca poarta negocieri cu Eurosport pentru incheierea unui nou contract si, in cazul in care, negocierile vor esua RCS isi rezerva dreptul sa reia procedura de schimbare a avizului de retransmisie si sa scoata canalele Eurosport din grila de programe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.