marți, 10 decembrie 2013

Aici sunt banii dumneavoastră și interesele electorale ale unor pramatii PSD, PNL și, mai ales, PDLAici sunt banii dumneavoastră și interesele electorale ale unor pramatii PSD, PNL și, mai ales, PDL
Doar la Târgu-Mureș banditul PDL Mureș a dedicat gășcarului de partid 1,7 milioane de euro pe gunoiul de campanie electorală a lui Florea, FCM, după ce i-a cumpărat lui Maior și lui mă-sa și instalație de nocturnă de 200.000 de euro din banii proștilor care îi votează etnic pe hoții de români! Pentru Țerbea, porcul PDL Mureș  a dedicat anul acesta doar 700.000 de euro, pentru pomana fostului pușcăriaș, din fericire bani de care acesta nu a apucat să se bucure.
Fără stat, nu am avea fotbal
Într-o analiză semnată de Remus Răureanu, în luna iulie, reporterul GSP ajunge la nişte concluzii spectaculoase. 75% dintre cluburile din primele două ligi sînt întreţinute din bani publici! Liga a doua e aproape integral o competiţie a autorităţilor locale. Mai mult, fără sprijinul statului, ar mai rămîne 10 echipe în prima ligă şi 5 în cea de-a doua!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu