marți, 10 decembrie 2013

Bandiții PDL Mureș râd de investițiile de la CJM, dar ei au țâșnitoare de apă de 1500 de euro bucata și copiator de 50.000 de lei, ca să nu mai spunem de termopane supraevaluate de bandiți



Bandiții PDL Mureș râd de investițiile de la CJM, dar ei au țâșnitoare de apă de 1500 de euro bucata și copiator de 50.000 de lei, ca să nu mai spunem de termopane supraevaluate de bandiți

Bandiții PDL Mureș și pupincuriștii ratați din presa imbecilă și agramată a rataților de consilieri care consiliază porcul pedelist râd de investițiile de la CJM-ul lui Dobre. Porcii lui Florea uită că Florea, nu Dobre, decontează 1500 de euro pe o țâșnitoare de apă și cumpără sandale pentru polițiste iarna, precum și vaporizatoare de alei tot iarna! Pentru că hoții de partid trăiesc numai din dedicațiile porcilor de partid, nu? Și pentru că iarna e ca vara, atunci când e vorba ca hoțul PDL Mureș să facă praf banii proștilor de târgumureșeni pe bandiții PDL Mureș și pe firmele din camarilă.
Țâșnitoare de apă de 1500 de euro prin găinarii din primăria Târgu-Mureș!
La adresa http://www.tirgumures.ro/investitii/listinv.pdf găsiți ce numesc găinarii din primărie… investiții! Astăzi, afacerea țâșnitoare de apă de peste 1500 de euro. Ce au pus borfașii ăștia la licitație, pișătoare, cum se spune în popor,  suflată cu aur?!
Bani făcuți praf de Direcția comunicare, programe cu finanțare internațională și resurse umane!
-Sistem de filtrare apă, două bucăți: 11600 lei
-sistem filtrare apă, țâșnitoare de apă 5788 lei. Total: peste 16.000 lei.
Atenție, bandiții lui Florea vorbeau de vaporizatoare de apă pentru alei, la sfârșit de toamnă! Să nu avem surpriza ca borfașii să fii cumpărat și montat iarna așa ceva, alături de investiția de iarnă sandale pentru polițiste comunitare (căutați pe licitatiapublica.ro)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.