sâmbătă, 7 decembrie 2013

Prostovanii PDL Mureș inaugurează bradul pe... partid! Pe bune, leprelor?!

Prostovanii PDL Mureș inaugurează bradul pe... partid! Pe bune, leprelor?!
Găinarii lui Florea inaugurează...bradul, cu Florea și întreținutul lui, Maior, pentru care gpșcarul a făcut și expunerea de motive prin care îi făcea cadou 1,7 milioane de euro din banii târgumureșenilor, pe scuza FCM! Așadar, dacă vreți să vedeți cum bufonii și hoții români din PDL Mureș se laudă singuri și se promovează pe banii publici strecurați pe televiziunile de partid care merg cu presa locală la notarul cu care se laudă Marius Cătană, mergeți la găinari! Pentru bandiții din PDL Mureș, atenție, există o lege, a sesizorului public, care permite celor din primărie să reclame folosirea banilor publici în folosul propriu al derbedeului, interesele de partid și asumarea de atribuții nesusținute de retardatul de partid. Pentru angajații din primărie, legea vă permite să dați în gât orice golănie pe partid și pe firme abonate și mai și vă apără cu statutul de martor sub acoperire! Așadar, turnați... bine!

Lumini şi artificii excepţionale

Cu mic cu mare, toţii tîrgumureşenii sunt invitaţi în seara aceasta, de la ora 17:30 la momentul festiv al inaugurării bradului, aprinderea iluminatului festiv, toate însoţite de un minunat foc de artificii. La ceremonie vor participa o seamă de ansambluri artistice de copii care vor interpreta colinde şi cântece de iarnă. Primarul Dorin Florea, alături de consilierul Claudiu Maior, va aprinde luminile ce vor decora oraşul de Sărbători. Veniţi aşadar în seara aceasta în Centrul Municipiului Tîrgu-Mureş, ca împreună să deschidem această perioadă frumoasă a Sărbătorilor de Iarnă. După momentul inaugural sunteţi invitaţi la un concert special de sărbători cu LaLa Band.
- See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/in-seara-asta-se-inaugureaza-bradul-din-centru.html#sthash.fThli0VH.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.