vineri, 6 decembrie 2013

Prostovanii lui Florea își dau dreptul la replică în fițuica lui Chiorean, consilierul lui Maior. Cât jurnalism pe bandiții din primărie?!




Prostovanii lui Florea își dau dreptul la replică în fițuica lui Chiorean, consilierul lui Maior. Cât jurnalism pe bandiții din primărie?!

O prostie semnată birou de presă a primăriei nu apare pe siteul pe bani publici, tîrgumureș.ro, acolo unde bandiții PDL publică toate mizeriile șefului, ci pe organul lui Chiorean, adică…tîrgumureșeanul.ro, la cealaltă troacă. Nu o dată le-am atras atenția cretinilor lui Florea că sunt prea proști și dau întâi textul la gășcarul cu afaceri cu primăria și cu propagandă pentru golănașii PDL Mureș și  apoi publică pe siteul pe bani publici  poziția zisă oficială și mai și creditează cretinul care le scrie ca fiind … birou de presă al primăriei! Pe bune, javrelor?  Desigur, atacurile etnice la adresa rromilor ale cretinilor lui Florea disperați că nu pot cheltui 2,1 milioane de euro din banii publici pe ștrandul 1 mai  au fost tot pe birou de presă al primăriei, manipularea ordinară cu vandali imaginari și securiști ratați  din campania electorală a jegului (căutați și dedicația  cu 3000 de autocolante și 1900 de euro pe licitatiapublică.ro și magazinul FCM) a fost tot pe semnătură de birou de presă al primăriei, asta ca idee despre ce rahaturi sunt semnate în numele neamurilor lui Pașcan și pe alți actorași de propagandă în campanie, atunci când ratatul nu se ascunde în spatele unui pseudonim plus portret de fată.
Ratații nu știu că dreptul la replică se dă în ziarul care ar fi produs pagubă? Desigur, bandiții PDL au ales așa-zisul drept la replică la organul de partid pentru ca românii să se convingă cât de nenorociți sunt maghiarii! Pe bune, leprelor, sunteți încă în martie 1990?

Constatăm cu amărăciune că pentru a nu știu câta oară mesajele Primăriei Tîrgu-Mureş sunt prezentate de către unii jurnalişti în mod tendențios, fiind transformate în mod intenţionat în instrumente de manipulare. Probabil că acesta este şi scopul demersului acestor jurnalişti. Pentru corecta informare a cetățenilor de etnie maghiară, vă transmitem fragmentul audio din cadrul conferinţei de presă din data de 04 decembrie 2013 susţinută de domnul Dorin Florea, primarul Municipiului Tîrgu-Mureş. Vă reproducem transcrierea afirmaţiilor domnului Dorin Florea „ Pe la Bolyai am înţeles că vor să ceară clase româneşti…. Le convine…(Elevul n.n) ştie că trebuie să dea la arhitectură, sau să se facă avocat…. Păi cum o să înţeleagă dacă spune că Nem tudom…Nem beszelek ..Nu ştiu ce ….Nu merge…Trebuie să înţelegi fidel toate particularităţile…Avocaţii câştigă din asta…. Deci are dreptate copilul maghiar că poate fi handicapat de chestia asta ( neînţelegerea termenilor din limba română n.n). Deci e normal să îi faci o clasă….E normal… Cum la fel şi un român care vrea să meargă la Budapesta să studieze istorie sau nu ştiu ce…Perfect ! Poţi să înveţi într-o clasă maghiară. Nu ?”  Faptul că cele semnalate de primarul Dorin Florea sunt o problemă reală pentru elevii de limbă maghiară, sunt recunoscute şi de către domnul Frunda Gyorgy ,care într-o emisiune la Radio Gaga în dimineaţa zilei de vineri 06.12. 2013 a spus:      „În principiu Florea are dreptate. Dacă vrei să lucrezi în România, trebuie să ştii bine româneşte”. Prin urmare, respingem ca fiind total neadevărate ştirile tendenţioase vehiculate de jurnalista de la cotidianul Nepujsag ,care a scris un articol în care se relata că primarul Dorin Florea ar fi afirmat următoarele:  „elevii care învaţă în limba maghiară vor fi handicapaţi ”
(titlu de pe prima pagină a ediţiei din data de 5 decembrie 2013) şi solicităm conducerii acestei publicaţii corectarea afirmaţiilor false făcute. Pentru orice nelămurire vă stăm la dispoziţie cu întreaga înregistrare a conferinţei de presă.

Biroul de presă al Primăriei Tîrgu-Mureş - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/nu-manipulati.html#sthash.UCkhZXTO.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.