miercuri, 11 decembrie 2013

Jidovul de la TVR 3 va fi mai tare ca țiganii cu cuib stârpit, de la proștii cu discriminarea etnică din biroul de presă al primăriei Târgu-Mureș și din poliția locală?



Jidovul de la TVR 3 va fi mai tare ca țiganii cu cuib stârpit, de la proștii cu discriminarea etnică din biroul de presă al primăriei Târgu-Mureș și din poliția locală?

Mare scandal cu …jidovul de la TVR3. Televiziunea publică s-a făcut de râs cu colindul acela și organizații ale societății civile au anunțat că vor face sesizări la CNCD.
Din experiența cu sesizarea la adresa rasismului găinarilor din primăria Târgu-Mureș, care au semnat un atac rasist la adresa rromilor pe biroul de presă al primăriei (Țiganii cu cuib stârpit de poliția locală!), atenție, CNCD vă primește sesizările și face dosar, dar pentru că nu sunteți evrei nu veți avea câștig de cauză! Pentru că nu eram rrom,  deștepții de la CNCD nu au soluționat cazul pedepsind idioții rasiști. Așadar, pentru a pedepsi prostovanii trebuie să fii co-etnic, ca să fii direct discriminat! Pe de altă parte, evreii și ce mai ține de ei sunt un subiect sensibil pentru cei de la CNCD, care au dat o amendă întreținutului lui Florea, pedelistul Mircea Munteanu, pentru că pe acela l-a mâncat în dos să arunce cu lozinca de pe un lagăr nazist în direcția celor care protestau pentru că banditul Boc le-a furat salariile! Aerianul pedelist și întreținut al lui Florea a luat atunci 1000 de lei amendă și a pierdut și procesul la care a avut obrăznicia să se prezinte, iar instanța a stabilit că orice tâmpenie scrisă pe Facebook e postare publică! Aviz altor derbedei de partid și angajați politic, care postează rahaturile de partid ca și cum ar fi ceva de hobby, nu de pupincurism  și de manipulare politică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.