marți, 24 decembrie 2013

Ponta, când scapi de Palada? Insul se crede pe moșia mă-sii, cu idei și mega-comic. Poate la circ e vreun post pentru clovn bugetar!



Ponta, când scapi de Palada? Insul se crede pe moșia mă-sii, cu idei și mega-comic. Poate la circ e vreun post pentru clovn bugetar!
Un șut în dos pentru clovnul ratat care scrie pe Facebook și se maimuțărește în fața jurnaliștilor? Ponta, o nouă dovadă că am înlocuit hoții patentați de la PDL cu prostovanii USL? Bine că nu a fost vreun ziarist mai pe fază ca să îi dea halucinantului cu tricoul (ud) peste bot, pentru că atunci aveam cu adevărat ceva… antiguvernamental.



Consilierul pentru strategii guvernamentale al premierului, Mirel Palada, a înmânat mai multor jurnalişti acreditaţi la Guvern tricouri inscripţionate cu sloganul "Antiguvernamentesc, deci transmit", spunând că acest cadou le va aminti acelor ziarişti că le reproşează o atitudine antiguvernamentală.


Tricourile au fost împărţite după conferinţa de presă susţinută de premierul Victor Ponta, la finalul şedinţei de guvern.

La finalul briefingului de presă susţinut de către premier, Palada a împărţit jurnaliştilor prezenţi câte un tricou albastru care avea pe faţă cinci şiruri cu şase coloane formate din litere majuscule albe : "ANTIGU', "VERNAM", "ENTESC", "DECITR" şi "ANSMIT". Puse cap la cap şi despărţite în cuvinte, literele formează: "Antiguvernamentesc, deci transmit", o parafrazare a celebrului dicton al filosofului francez René Decartes "Cogito, ergo sum!"(Gândesc, deci exist).

Consilierul guvernamental a precizat că tricourile sunt achiziţionate din banii săi şi că nu l-a informat pe premierul Ponta de iniţiativa sa, dar că este un gest pe care şi-l asumă.

Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Guvernului, pe Facebook: Basescu e beat, nu numai de putere. Alcoolul dicteaza
de Alina Neagu     HotNews.ro
Duminică, 24 noiembrie 2013, 21:11 Actualitate | Politic

Mirel Palada
Mirel Palada
Foto: Arhiva personala
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, scrie pe Facebook, dupa declaratiile de duminica seara ale presedintelui Traian Basescu, ca seful statului a fost "matrafoxat" si si-a facut curaj "cu cincizeci de cinci sute", adaugand ca Basescu e "beat nu numai de putere" si ca "alcoolul dicteaza", potrivit Mediafax.

"Ce se poate interpreta din seara asta? Simplu: Speriat, incoerent si matrafoxat. In disperarea sa, ca un lame duck pe cale sa termine sceneta, si-a facut curaj cu inca cincizeci de cinci sute si a iesit sa acopere spatiul mediatic. Cu mare parere de rau, cineva trebuie sa constate ca regele e gol. Pardon, ca presedintele e beat. Nu numai de putere. In seara asta, Presedintele Romaniei se incurca in asemenea hal in limba incat concluzia e indubitabila: ii e frica. Si pentru a-si invinge frica, si pentru a incerca sa acopere cu zgomot, s-a matrafoxat. Garcon, inca un carton la domnu'. Isi face curaj sa respinga bugetul Romaniei, sa blocheze o tara intreaga. Garcon, inca un carton la domnu... Alcoolul dicteaza: Dupa dinsul, potopul! Stai, ca-l trimite si la Curtea Constitutionala. Nici n-a asteptat sa vina concluzia de la Parlament ca stie deja ca se va pune contra pana la capat. Garcon, inca un buget la domnu'...", scrie Palada, intr-o postare pe Facebook.

Presedintele Traian Basescu s-a declarat, duminica, un sustinator fara rezerve al unor masuri din proiectul de buget al Guvernului, precum indexarea pensiilor cu 3,76%, marirea salariilor rezidentilor si a celor din educatie sau marirea salariului minim, dar a precizat ca doreste sa faca cateva afirmatii "fara echivoc", explicand din nou ca va returna Parlamentului proiectul bugetului de stat pe 2014 daca nu se va renunta la cresterea accizei la combustil, propusa de guvern.

Traiab Basescu a afirmat ca aceasta crestere a accizei va avea impact asupra intregii economii, precizand ca tot ce se va da inapoi la pensii si salarii, va fi "inghitit" de cresterile de preturi.

    Cine este Mirel Palada


Mirel Palada este purtator de cuvant al Guvernului din 18 octombrie 2013, cand i-a luat locul lui Andrei Zaharescu, numit consul general la Cape Town. In  septembrie anul acesta, Palada fusese numit consilier pe probleme de strategii guvernamentale al premierului Victor Ponta.

Mirel Palada este doctor in sociologie si cadru didactic la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucusti. Cu o experienta de peste zece ani in domeniul cercetarii de piata, Palada a fost director executiv si membru fondator al Companiei de Cercetare Sociologica si Branding (CCSB), in care a fost asociat cu Camelia Voiculescu. In iunie 2013 a parasit compania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.