miercuri, 25 decembrie 2013

Sponsorii la solicitarea găinarului PDL Mureș nu mai scot capul la revelion. Ei sponsorizează doar la comandă politică?!

 Sponsorii la solicitarea găinarului PDL Mureș nu mai scot capul la revelion. Ei sponsorizează doar la comandă politică?!
Cum ne și așteptam, găinarii din primăria Târgu-Mureș și PDL Mureș nu au sponsorii cu care s-au lăudat derbedeii din primărie și PDL la concertul lui Iglesias. Cum ce au făcut bandiții din primărie miroase a ceva ilegal, poate investighează careva cum niște firme care primesc abonamente la primărie lui Florea simt nevoia să arunce banii din afacerile dedicate pe concertul promovat de bandiții din primărie și apoi nu mai sponsorizează 1 decembrie, un revelion, un concert de Crăciun, ci doar concertul cu… cântec de partid. 
Cum se cheamă să dai bani instituției care îți face cadou afaceri ? Mită, onorariu, cotă, ciubuc, sfidarea proștilor pentru care ai umflat prețurile?! E ca și cum Maior s-ar simți, dacă ar fi un om simțit, pentru cele două milioane cadou de la banditul PDL mureș doar pentru farsa de campanie electorală a banditului mare din PDL Mureș, FCM și ar da banii înapoi primăriei sau cum ar fi ca Poruțiu - care ar vinde vreo 3 termopane la proști – să îi dea cotă parte șefului de partid cu care are pe instituție afaceri fără număr, ca orice pedelist votat etnic ca să nu fure...maghiarul!

Şi anul acesta, Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş organizează trecerea în noul an, Revelionul, în Piaţa Victoriei, marţi 31 decembrie de la ora 22. Vor cânta Komaromi Pisti din Ungaria şi Liviu Hodor şi Mona din Românie, celebra trupă de tehno-dance,  care promite un concert super tare, ce va include cele mai bune hit-uri ale formaţiei. După melodiile celor două formaţii, la miezul nopţii tîrgumureşenii vor avea parte de un foc de artificii superb ce va marca trecerea în anul 2014 ! Vă aşteptăm să petrecem împreună Revelionul în Piaţa Victoriei, sî întâmpinăm împreună Anul Nou ! - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/tirgu-mures-revelion-in-strada.html#sthash.vbdOwFXM.dpuf
Poate că DNA, Curtea de conturi, ANI nu au murit în orașul mafiei etnice românești și trec la treabă. Ăia de la primărie se laudă cu așa-zișii sponsori, o parte dintre ei doar niște abonați la primăria lui Florea! Cum se numește când primești zeci de milioane de euro și tu simți nevoia să dai o parte din bani pentru interesul șefului (chiar de partid, în cazul Borșan!)?
Foarte rapid: Azomureș, cu afacerea iaz batal, dat lui Florea, pentru ca meseriașii să nu mai investească milioane, după ce s-au fript cumpărând combinatul de la actualul pedelist Oprișcan! Afaceri cu Azomureș și cu plantările de copaci aduși de primărie de la firme private și dedicate!
Dedeman, firmă care a simțit nevoia să îi dea deja lui Florea 30.000 de lei sponsorizare pentru școli. În schimbul semnăturilor și avizelor necesare magazinului sau ce?
Bența și gașca lui, întreținuți de PRIMĂRIA LUI Florea pe motiv de cartier Belvedere, reparații Cetate, împreună cu Borșan și Poruțiu, afaceri pe repararea pasajului, 300.000 de euro dedicați de la porcul portocaliu, doar acolo!
Insta , Intra Serv cu afaceri fără număr pe tăiat copaci, montat instalație de nocturnă din bani publici pentru familionul mă-sii lui Maior, afaceri în centru
Astor, mega-afaceri de zeci de milioane de euro
Energoplus, adică Borșan, abonat la porcul portocaliu, cu afaceri de la reparat mobilier grădiniță și până la mega-afaceri la Zoo
Redatronic, beneficiar al cel puțin 200.000 de euro pentru reparații calculatoare. Desigur, calculatoarele nu trebuie nici măcar să coste ceva, important e să repare băieții de banii ăia.
Dafcochim, afaceri fără număr pentru materiale chimice la bazine, pentru chiriile de mii de euro lunar pentru ajutoare sociale
Salubriserv, adică afacerea banditul Țerbea. Omul ia și după moarte mălaiul de la prietenarul lui iubit!
Bea Construct, dacă ne amintim bine beneficiară de afaceri cu acoperișul Casei de cultură Mihai Eminescu
Aspharom, afaceri fără număr
Deocamdată atât! Lipsesc din așa-zișii sponsori Poruțiu , Cătană, Maior și alți întreținuți. Ăștia sunt faliți, ratați sau nu s-au mai obosit să sponsorizeze la ordinele găinarului de partid?!
P.S. Dacă bandiții din primărie sunt capabili să atragă sponsorizări de la cei cărora le dau afaceri și abonamente la zeci de milioane de euro din banii publici, de ce porcii lui Florea vă mai cheltuiesc banii de Zilele târgumureșene, în campanie electorală a borfașului portocaliu,  pe autocolante cu vandali imaginari de la firma cu magazin FCM, pe dulciuri de la firma cu magazin FCM, pe publicitatea cu care porcii de români merg la notar, pentru a aranja cartelul lepădăturilor lui Florea?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.