joi, 12 decembrie 2013

Ce spun sereiștii cu propagandă electorală pentru PDL și cu eco-anarhiști și teroriști inventați pentru Ponta despre lăsarea în libertate, din considerent etnic și politic, a zeci de mii de tâlhari și afectarea astfel a siguranței naționale?!Ce spun sereiștii cu propagandă electorală pentru PDL și cu eco-anarhiști și teroriști inventați pentru Ponta despre lăsarea în libertate, din considerent etnic și politic, a zeci de mii de tâlhari și afectarea astfel a siguranței naționale?!
Parcă aveam un serviciu de informații și parcă acesta se ocupa de chestiuni care privesc siguranța națională. De ce nu zice nimic SRI atunci când niște bandiți din parlament vor să elibereze zeci de mii de răufăcători condamnați de statul român? Nu se pune în pericol siguranța națională atunci când pesediștii și partida rromilor vor da drumul în stradă la mii de hoțomani mărunți, unii probabil recidiviști? SRI, în afară că scrii articole cu pseudonim în campania bandiților PDL (inginer… Fodor, profesor… Gall, cetățean …Istrate ș.a.m.d.), cel puțin în Transilvania, special în Mureș, ce altceva mai muncești?!
Directorul SRI George Maior in Parlament : ” SRI a transmis peste 500 de informari pe subiectul Rosia Montana, in perioada Ianuarie 1999 – Septembrie 2013. Rosia Montana a fost mereu in atentia SRI, pentru ca acest dosar constituie o problema de securitate nationala.
Eliberarea a zeci de mii de borfași cum se numește? Problemă de siguranță națională? Rețineți, proiectul de lege mai a fost și etnic, Păun recunoscând acum două seri la România TV că s-a gândit la rromii care l-au ales și că co-etnicii lui sunt închiși pentru găinării mărunte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu