duminică, 8 decembrie 2013

Proștii de la TVR dau cu rebranduirea în gard

Proștii de la TVR dau cu  rebranduirea în gard
Pentru niște șmecherași, acum vreo 4 ani, o pâine foarte albă de mâncat de la stat s-a obținut inventându-se o așa-zisă rebrandizare a TVR!  Astfel au apărut sigle în mai multe culori, care să caracterizeze și să diferențieze posturile. Cum TVR e doar un loc de făcut banii publici, au rebrandizat ăia, dar nu mai au acum cu cine. TVR cultural s-a desființat, iar o parte din sarcinile lui au fost luate de ...TVR2 , iar TVR 3, menit să asigure pâinea de la posturile teritoriale (dintre care cel de la Târgu-Mureș prezent vreo 8 ani în protocolul PSD-UDMR!), e acum post de la sate, etnografic și cu oarecare producții teritoriale! Mai aflăm că nici culorile nu le stau bine în cap teveriștilor, care și-au vopsit TVR 3-ul în....verde! La ce bun, atunci așa-zisa rebranduire dacă nu a ținut nici măcar un cincinal?! Ca să umfle banii niște băieți deștepți?!
Rebranduirea e și în alte domenii pe banii prostimii, cum e cazul la Târgu-Mureș. A făcut porcul de la PDL Mureș echipă de partid, în campania electorală, de la primar PDL de Sânnicolau Mare? A făcut, a cheltuit milioane de euro de la prostovani de târgumureșeni care îl lasă pe bandit să fure și a vopsit-în culorile cancerului de partid: portocaliu-albastru. După circul dedicației porcului PDL Mureș, din vară, pentru 1,7 milioane de euro pe care porcul pedelist vroia să îi facă cadou lui Maior și lui mă-sa, întreținutul Maior vopsește echipa în roșu-albastru, ca să i se piardă urma dedicației banditului PDL Mureș! Rebranduire, nu?!  Desigur, posibil doar într-un oraș care trebuie să voteze etnic pentru banditul de român și atunci când nu votează etnic sunt aduși la vot rromii și sunt inventate mite electorale pe profesori sau vandali imaginați de jeguri de foști securiști și sereiști.




Din 6 decembrie, TVR 3 îşi schimbă straiele, are o nouă grafică de post, mizând pe culoarea verde. Emisiuni de folclor, reflectând lumea românească de la sate, programe cu tematică socială, politică, realizate de studiourile teritoriale ale TVR, formate de televiziune despre conservarea spaţiului cultural, tradiţional, etnografic, muzical, dar şi de actualitate rurală vor putea fi urmărite la noul TVR 3. - See more at: http://www.tvr.ro/la-tvr-3-se-poarta-verde_6040.html#view

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.