vineri, 20 decembrie 2013

Bandiții PDL Mureș se mai laudă cu 5000 de euro cheltuiți pe firmele dedicate de porcii din primărie



Bandiții PDL Mureș se mai laudă cu 5000 de euro cheltuiți pe firmele dedicate de porcii din primărie
Până când presa se va prinde că la inaugurările așa-zise din partea primăriei participă un individ fără calificare și calitate (un amărât de consilier local din opoziție, Claudiu Maior, care se crede angajat al primăriei în care a avut doar intrare ilegal, ilegal ca viceprimar, ilegal ca și consilier personal întreținut al jegului PDL și care e și promovat de bandiții care au cartelul românesc cu presa bovină și prin intermediul unui notar cu care se laudă că  se aranjează neparticiparea presei la licitații și primirea banilor pomană, de la jegul de intermediar al porcului pedelist). Bandiții PDL Mureș își fac imagine ilegal și din parcări și mai mult nu spun că bandiții au dedicat afacerile cu parcări pe Senin și pe pedelistul Borșan, care le fac prostovanilor de târgumureșeni loc de parcare de 800 de euro per mașină. Așadar, porcii PDL Mureș salută și se bucură de încă 5000 de euro cu dedicație pe Borșan și Senin! Să v-o furați bine, voi, cei care votați etnic, ca să nu iasă maghiarul și să fure ce fură și ce mai poate fura românul!
P.S. Despre agramatul care consiliază și scrie rahaturile pentru proslăvirea lui Maior nu mai are rost să mai discutăm. Alo, consilierii locali, cum îi permiteți gunoiului pedelist să își aducă mereu gășcarul în situațiile când ăsta nu reprezintă pe nimeni și e ilegal până în măduva oaselor?  Sau vă călărește mafia PDL Mureș și vă place, ăstora care nu faceți afaceri cu banditul PDL Mureș la școli, Week-end, cu termopane, centrale termice, locuințe? Alo, voi reprezentați fraierii care v-au votat, nu interesele personale și afacerile cu banditul PDL Mureș!


Un cadou mult aşteptat au primit locuitorii de pe strada Şurianu nr. 14 din cartierul Dâmbul Pietros. Este vorba de 7 parcări acoperite care au produs o mare bucurie pentru familiile de la această adresă. „ M-am întâlnit cu domnul Demeter în vară şi atunci mi-a spus că el nu crede că vom finaliza parcările până de Crăciun. Acum am venit să îi arăt că dacă făceam pariu în vară, acum pierdea această prinsoare. Mă bucur că am finalizat acest obiectiv şi ţin să informez cetăţenii că până la sfârşitul anului 2013 vom mai finaliza alte peste 50 de parcări în alte zone ale oraşului. În total, avem peste 400 de parcări acoperite finalizate sau în curs de finalizare. Anul viitor urmează alte şi alte parcări. ” a declarat consilierul Claudiu Maior, prezent la inaugurare parcărilor. „ Sunt foarte fericit, eu şi toţi vecini mei că domnul Claudiu Maior a reuşit să termine garajele. Am insistat la Primărie şi cu muncă şi încăpăţînare, am reuşit. Asta le recomand tuturor celor care vor şi ei astfel de parcări acoperite. Să îşi facă documentaţia şi să urmărească avizele pentru că avem dovada clară că lucrurile se rezolvă. Mulţumesc Primăriei şi domnului Maior pentru implicare. Acum nu mai avem teama că maşinile noastre se vor umple de mizerie sau zăpadă” a delclarat domnul Demeter A. responsabilul de bloc de pe strada Şurianu nr.14. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/parcari-acoperite-de-sarbatori.html#sthash.14YwOkpy.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.