luni, 7 iulie 2014

Ap(r)ostu, 4 ani și jumătate cu executare! Să fie primiți! Pe când pușcăriași din PDL și de la Târgu-Mureș?



Ap(r)ostu, 4 ani și jumătate cu executare! Să fie primiți! Pe când pușcăriași din PDL și de la Târgu-Mureș?
Orașul furtăciunilor PDL Mureș poate face și pasul la pușcăriași, nu numai prin condamnare pungașilor PDL. Vă dați seama că Boc a garantat pentru banditul acesta?  Haideți și la Târgu-Mureș cu dosare și pușcărie pentru escrocii PDL Mureș și puteți verifica licitațiile pe găinarii PDL, publicitatea și sondajele pe gașca din PDL și camarila bovină, casetele primăriei ajunse la gășcarul cu propagandă pentru porcii PDL Mureș, PFA-urile fictive pe porcii PDL, firmele înființate cu două săptămâni înainte de a se câștiga licitații la porcul pedelist, angajarea rudelor de zdrențe PDL și DNA în primărie, afacerile cu termoficare și transport local pe bandiții PDL Mureș, decontarea indicatoarelor ilegale pe afaceristul porcului pedelist, campania electorală a porcului pedelist pe banii publici, mita electorală a bastardului pedelist pe profesori și magazin Real și nu numai.
Pro tv zicere:
Fostul primar din Cluj-Napoca Sorin Apostu a fost condamnat definitiv, luni, de instanta suprema, la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie.


Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie l-au condamnat pe Sorin Apostu la patru ani de inchisoare pentru ca a luat mita de la omul de afaceri Calin Stoia, la trei ani si sase luni de inchisoare pentru complicitate la spalare de bani, in forma continuata si la opt luni de inchisoare pentru complicitate la fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata.

Instanta a stabilit ca acesta sa execute pedeapsa cea mai grea, de patru ani de inchisoare, la care a adaugat un sport de sase luni, pedeapsa finala fiind de patru ani si sase luni de inchisoare. Din pedeapsa a fost scazuta perioada in care Apostu a fost retinut si arestat, respectiv din 9 septembrie 2011 pana in 28 septembrie 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.