luni, 7 iulie 2014

Mazăre avertizat pentru gazele și bird watching, jegurile din Primăria Târgu-Mureș fără sancțiune pentru alt termen de zburătoare: țiganii care își fac cuibul stârpit de poliția locală!



Mazăre avertizat pentru gazele și bird watching, jegurile din Primăria Târgu-Mureș fără sancțiune pentru alt termen de zburătoare: țiganii care își fac cuibul stârpit de poliția locală!
Noroc că femeile au făcut sesizarea cu privire la discriminarea la adresa femeilor, pentru că altfel CNCD trebuia să pună cruce dosarului, după modelul țiganii cu cuib stârpit de poliția locală a sereistului dat afară din SRI pentru încălcarea gravă a statutului serviciului secret!
 Deoarece nu țiganii nu au făcut sesizarea, ci un majoritar, s-a respins acțiunea de care se spălase pe mâini și sereistul expulzat  Vali Bretfelean, care s-a apărat spunând că biroul de presă al primăriei e vinovat de atacul rasist, nu poliția locală care lipise  autocolante din banii publici (1900 de euro, 3000 de exemplare, magazin FCM, cum e singura afacere dedicată pe siteul licitatiapublica.ro) pentru banditul de la PDL Mureș și va primi recompense de la bandit, taberele de pictură sau pe vulturii albaștri ai sportului curling! Pe vremea aia Bretfelean era cărat de bandiții din primărie în delegații folclorice ale primăriei sau a fost trimis de porcul pedelist în Grecia după lipirea de autocolante?!
România liberă dixit:

Primarul din Constanța, Radu Mazăre, a fost sancționat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) cu avertisment, după ce a comparat femeile de pe litoral cu păsări și a îndemnat turiștii să facă ”bird watching” la Mamaia, a declarat, pentru România Liberă, președintele CNCD, Asztalos Csaba.

Pe de altă parte, avocatul lui Mazăre a susținut, în cadrul audierii la CNCD, că declarațiile primarului din Constanța se înscrie în limitele libertății de exprimare și nu aduc atingere imaginii femeilor.

„Avem mai multe, ce putem regasi in Mamaia: safari, valuri...(...) Domnisoarele trebuiesc vanate, sunt niste gazele care trebuiesc vanate. Avem «Bird watching», pot veni spre zona Vadu oameni mai in etate sa se uite cu binoclul dupa pasaretul de acolo sau mai tinerei sa se uite si ei dupa pasarile de pe plaja”, a spus Radu Mazăre, în luna mai, la lansarea campaniei ”Mamaia Style”, care promovează turismul în stațiune.

Coaliția pentru Egalitate de Gen a sesizat CNCD, susținând că declarațiile lui Mazăre ”reflecta caracterul sexist și incitator la hartuire sexuală”.

Președintele CNCD a mai precizat că primarul Mazăre și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării, care a creat campania, vor fi obligate să modifice campania și să publice un rezumat al hotărârii CNCD în presă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.