marți, 21 ianuarie 2014

Un șmecher mureșean îl copiază pe Claudiu Maior! Angajat și consilier, simultan, dacă a ținut măgăria la bandiții PDL Mureș. Noroc că ANI nu doarme!



Un șmecher mureșean îl copiază pe Claudiu Maior! Angajat și consilier, simultan, dacă a ținut măgăria la bandiții PDL Mureș. Noroc că ANI nu doarme!
Alt… Maior s-a trezit să umfle bani din două surse de la stat. Noroc că mai există ANI. Totuși, insul nu urma să umfle  și el 40.000 de lei prin mila bandiților PDL Mureș, ca pedelistul Maior, căruia nu îi ajungeau 500 de lei lunar pentru câteva ore la consiliul local, pe lângă dedicațiile pe FCM și Siletina, ambele asumate de pedelist la intrarea în primărie,  așa că bandiții PDL Mureș i-au inventat postul de consilier… personal ilegal.  Oraș etnic, în care românii votează avortonii de români pentru a nu veni maghiarii și să fure ce poate fura și fură românul, spre marea satisfacție a băieților cu ochi albaștri care trăiesc doar din paza UDMR atunci când nu trimit plicurile cu semnături fictive la ziare.

Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul lui TĂMAȘ ALEXANDRU MARIUS, Consilier local în cadrul Consiliului Local al Comunei Valea Largă, Județul Mureș, întrucât, simultan cu deținerea funcției de consilier local, a deținut și calitatea de angajat în cadrul aparatului de specialitate al Primarului Comunei Valea Largă, Județul Mureș, la Compartimentul Apă.

Astfel, acesta a încălcat dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003, potrivit cărora „Funcția de consilier local este incompatibilă cu [...] calitatea  [...] angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al consiliului local [...]”.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluată a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

„Fapta persoanei cu privire la care s-a constatat […] încălcarea obligaţiilor legale privind […] starea de incompatibilitate constituie abatere disciplinară şi se sancţionează potrivit reglementării aplicabile demnităţii, funcţiei sau activităţii respective […]”.

„Persoana […] față de care s-a constatat […] starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică  […]  pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului”.
Agenţia Naţională de Integritate îşi exercită atribuţiile cu respectarea principiilor legalității, confidenţialității, imparţialității, independenţei operaţionale, celerității, bunei administrări, precum şi al dreptului la apărare.

AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE, 21 ianuarie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.