marți, 21 ianuarie 2014

Someșan cel certat pe vremuri de Păunescu că nu aduce copiii la cenaclu și cu fiu cu afaceri pe școli emite ordine obligatorii pentru prezența profesorilor și a claselor la manifestări cu inși cu funcții politice și nu numaiSomeșan cel certat pe vremuri de Păunescu că nu aduce copiii la cenaclu și cu fiu cu afaceri pe școli emite ordine obligatorii pentru prezența profesorilor și a claselor la manifestări cu inși cu funcții politice și nu numai

Pe siteul IȘJ Mureș, două minuni. Profesorii de istorie din județ trebuiau musai să se întâlnească seara cu alde Lădariu și compania la ceva simpozion, iar profesorii de română trebuiau, musai, să vină din tot Târgu-Mureșul la ceva eveniment. Se menționează că și elevii trebuiau cărați la manifestările cu inși cu trecut politic și cultural. Normalitate?!

3 comentarii:

 1. Ar mai fi de adaugat si afacerile lui Somesan cu firma IZOREP unde patron este sotul inspectorului adjunct Ilyes Ildiko firma caruia a renovat ISJ-ul si ia construit casa sefului in schimbul pastrarii ei a nevestei in functie, cea care nu are nici macar CV pe site din cauza ca probabil nu are ce sa scrie. Teoretic e numita din partea UDMR, dar adevarul este acela pe care l-am scris anterior. Unde mai pui si faptul ca Somesan e si lider PSD pe Mures functie nu tocmai compatibila cu sefia ISJ-ului.
  Sau ce sa mai vorbim de panarama de RATA NADIA care nu are nici in clin si nici in maneca cu managementul invatamantului, bineinteles si ea cu sotul afacerist care cotizeaza la partid...si nu numai

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc pentru precizari. Doamna Ilyes nu stiu ce pregatire mai are, daca mai are, dar sigur a terminat Politehnica in acelasi an cu mine, astfel ca are cel putin o diploma de inginer, verificabil la Petru Maior, promotia 1997, electro-energetica. Am sa verific compatibilitatea cu sefia PSD, dar oficial nu profesez si obtin informatiile necesare prin conexiuni logice, in baza experientei de 12 ani in presa scrisa si prin schimb de informatii cu jurnalisti.

  RăspundețiȘtergere
 3. Urmariti maine o chestie draguta, legata de ISJ, slujbe si pelerinaje:)

  RăspundețiȘtergere