miercuri, 15 ianuarie 2014

Bandiții de partid din Primăria Târgu-Mureș și afacerile cu zebre și indicatoareBandiții de partid din Primăria Târgu-Mureș și afacerile cu zebre și indicatoare
Foarte bun articolul din Zi de zi, despre o zebră…inutilă. Inutilă în aparență, pentru că bandiții din Primăria Târgu-Mureș, autoritatea contractantă a măgăriilor pe firme abonate la porcul de partid, știe că o afacere nu e… inutilă. Dacă bandiții au făcut trecerea de pietoni între două tufe au furat și ei 1000 de lei pentru familia lor, ce sunteți invidioși?! La fel cum au făcut porcii lui Florea treceri de pietoni pe Coșbuc, pe sens unic, cu 7 indicatoare de trecere de pietoni pe doar 300 m! Acolo unde bandiții nu au mai putut pune un indicator, fiind sens unic și imposibil de montat în sens invers, bandiții plătiți din banii noștri și hoțomanii din primărie au inventat două indicatoare puse față în față, în același sens. Este că hoții noștri sunt mai deștepți ca hoții altora și că votul etnic asigură orice furt jegos al bandiților aleși etnic?!
P.S. Pe strada respectivă banditul nu a pus o bancă timp de 15 ani, dar când a prins găinarii de partid cu firme și a putut apăsa pe butoane s-a făcut că muncește. Chiar și inutil!  Hoție etnică specifică Târgu-Mureșului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu