joi, 23 ianuarie 2014

Bandiții lui Florea l-au pus pe Maior să semneze ilegal atunci când gagiul întreținut de porcul PDL nu avea dreptul!Bandiții lui Florea l-au pus pe Maior să semneze ilegal atunci când gagiul întreținut de porcul PDL nu avea dreptul!
Pentru proștii de târgumureșeni, avortonii partidului lui Florea fac ce vor, chiar și semnează cu indivizi care nu au dreptul. Consilier personal de primar care semnează la… licitații ? Sunteți proști sau doar hoți de români, lepădături sărăntoace din PDL Mureș ținute în brațe de votul etnic și de munca gunoaielor cu ochi albaștri?
P.S. Hoții PDL au făcut campanie pentru bandiții PDL și pe instituție și pe bani publici, menționând cu atenție calitatea politică a scursurilor care s-au folosit de banii publici pentru imagine. Atenție, târgumureșeni, e an cu campanii electorale, verificați ce alte acțiuni au borfașii PDL Mureș în afară de echipe pe porc de partid, pe tichete mită pentru profesori cu dedicația hoțului pedelist pe Real și de vandali imaginați de leprele din PDL Mureș și scursurile date afară din SRI, cu autocolante cumpărate preventiv de hoții PDL Mureș din banii dumneavoastră!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu