miercuri, 22 ianuarie 2014

Familionul Cătană a descoperit rețeta succesului pe afaceri cu prietenarii PDL din primăria Târgu-Mureș. Cifră de afaceri de 10 ori mai mare ca TTM-ul care chiar face televiziune. PSD, ceva jenă?!



Familionul Cătană a descoperit rețeta succesului pe afaceri cu prietenarii  PDL din primăria Târgu-Mureș. Cifră de afaceri de 10 ori mai mare ca TTM-ul care chiar face televiziune. PSD, ceva jenă?!
Din raportul ActiveWatch lansat astăzi se vede nivelul la care a ajuns familionul Cătană, ajutat de găinarii PDL Mureș cu afacerile cunoscute. Normal că i se scoală ăluia să facă pe nebunul și să sune să amenințe jurnaliști, cărora le mai și spune că are el afacere cu presa cu care merge la notar, pentru a lua banii direct de la primăria lui Florea și semnatarii să primească banii din publicitate fără licitație, verificabil foarte ușor de la băieții cu ochi albaștri, pe care îi putem ajuta și cu data exactă a apelului.  Cifră de afaceri de 10 ori mai mare ca o televiziune adevărată care nu e controlată de bandiții PDL Mureș!
P.S. Cătană se laudă că îl bagă pe Maior gratis pe sticlă. Înseamnă că porcii lui Florea dau banii de pomană pentru promovarea ilegalului din PDL, care a luat un șut în fund de la justiția care l-a declarat ilegal viceprimar și de la ANI, care s-a prins că porcul PDL îi dă 40.000 de lei ilegal lui Maior, pentru că insul nu are voie să primească bani, fiind consilier local. Doar la Târgu-Mureș bandiții PDL Mureș au dat banii pe televiziunea cu propagandă pentru leprele PDL Mureș, au luat 3 luni casetele pe bani publici din primărie pentru ca neterminații să nu își piardă licența la Știi TV (știți episodul cu fuga din Egipt prin mandatul lui Zereș, fostul intermediar pentru publicitatea de la găinarii PDL din primărie), au scos Monitorul primăriei și înștiințări de plată pe firma abonată la porcul pedelist. Cătană - doar un altfel de Munteanu, ținut și acela cu bani publici de porcul portocaliu cunoscut, pe bază de relații de partid.

TTM aparține societății Marketing Politic și Sondaje SRL, al cărei unic acționar este SC Prorom SRL (CUI: 17684906), administrator fiind Ioan Șandru190. În anul 2012, societatea comercială a avut o cifră de afaceri de 163.547 de lei și o pierdere netă de 351.414 lei, conform bilanțului depus la Ministerul Finanțelor. Știi TV aparținea, la data documentării pe teren, societății SC Info Statistics SRL (CUI: 15165635), potrivit managementului televiziunii.
Info Statistics SRL, societatea comercială care deține licența Știi TV, este deținută de Cătană Marius Cristian (acționar principal – 95%) şi de Cătană Emilia Lucia (5%)191. Datele de bilanț disponibile pe site-ul Ministerului Finanțelor indică pentru anul 2012 o cifră de afaceri de 1.885.224 de lei, un profit de 72.252 de lei și un număr de 4 angajați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.