miercuri, 8 ianuarie 2014

Să ghicim: bandiții de partid din Primăria Târgu-Mureș fac o altă dedicație pe pedeliștii Poruțiu sau Borșan, pentru mansardare?!

Să ghicim: bandiții de partid din Primăria Târgu-Mureș  fac o altă dedicație pe pedeliștii Poruțiu sau Borșan, pentru mansardare?!
În orașul în care porcul pedelist are afaceri pe pedeliști, în baza votului etnic dat de diverși cretini de români, care apără românismul în fața drobului de sare numit UDMR, să ghicim ce gășcar de la PDL umflă la șeful PDL Mureș?!
În caz că ați uitat, publicitatea vine pe organul de propagandă pentru porcii PDL Mureș(Info Statistics și nu doar), transportul e pe gășcarul PDL Maior (Siletina cu care a intrat în primărie și pentru care tolomacul a făcut prima declarație de avere și interese în primărie!), sportul e pe gășcarii Maior și Borșan, termopanele și mansardarea  la școli pe Poruțiu, reparații Weeked și închirieri discoteci de sute de mii de euro din banii proștilor de români și maghiari pe Borșan și așa mai departe. De ce nu ar mai fi o dedicație de la porcii PDL pentru gășcarii lor?! Asta și pentru că ăilalți vreo 5000 de membri PDL mureș sunt prea proști ca să își facă firme care să primească pomană de la șeful de partid, prin primăria pe care gășcarul se crede Dumnezeu și ocolit de DNA și Curtea de conturi. Mai bine, verificați afacerile autocolante din banii publici pentru banditul PDL Mureș, în campania electorală, afacerea pliante, care put a scrisori deschise în plic închis din campan ia porcului mare de partid, publicitățile pe Cătană și nevastă, prin notarul cu care bandiții de români se laudă că ei controlează presa care nu merge la licitație și cerșește de la intermediarul porcului pedelist, afacerile cu centrale termice pe porci de partid și așa mai departe, cu dărâmarea lor pe bani publici pentru parcări și nu numai.
zidezi zicere:
Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează o licitaţie a cărei valoare estimată se cifrează la suma de 842.489 lei, fără TVA, pentru mansardarea şi modificarea clădirii Academiei de Sport din cadrul Complexului de Agrement şi Sport “Mureşul” din Târgu-Mureş. Potrivit portalului licitatiapublica.ro, termenul limită de trimitere a ofertelor este 9 ianuarie 2014, ora 11.00, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul Primăriei municipiului Târgu-Mureş sau la număruld e telefon 0365-801.856, persoană de contact Mirela Aprodu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.