miercuri, 29 ianuarie 2014

FCM, judecat pentru lucrătura banditului Sorin Țerbea pentru prietenarul Clodu Maior!



FCM, judecat pentru lucrătura banditului Sorin Țerbea pentru prietenarul Clodu Maior!
Nu l-au putut condamna pe fostul pușcăriaș Țerbea pentru dezafilierea Craiovei, poate că îl prind pe Maior, beneficiarul lucrăturii banditului, pentru a plăti măgăria! Conform Gsp.ro, FCM zisă și ASA pentru ca porcii PDL Mureș să-și ascundă dedicațiile de la porcul mare pedelist, va apărea în proces. În caz că ați uitat, banditul Țerbea îl asigura pe Maior c va trage sforile pentru a-l primi pe Subotici! Tati, l-ai băgat în rahat până în esofag pe ilegalul viceprimar și consilier personal Maior? Doar asta îi mai lipsea individului! Clodu, continuă să continui! Pentru târgumureșeni, insul și mama insului sunt beneficiarii cadoului de 1,7 milioane de euro de la porcul mare PDL Mureș și a instalației de nocturnă tot de la porcul din același partid de hoți, de 200.000 de euro. Aici sunt banii dumneavoastră și hoțiile lepădăturilor PDL Mureș!
În caz că ați uitat, alte găinării ale porcilor PDL Mureș pe clubul pedelistului: loc de divizie în ultima zi de campanie electorală pentru porcul mare de partid, de la primar PDL de Sânnicolau Mare, cum a recunoscut Maior; inventarea sintagmei continuator a secției de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare pentru ca porcul mare să arunce banii publici pe trepăduși; prezența în dosarul mită în elicopter pentru FCM; dezafilierea Craiovei pentru ca banditul Țerbea să facă rost pentru găinarii lui de Subotici, instalație de nocturnă din banii publici  de la lepra mare PDL mureș, în timp ce borfașul mai mic se lăuda cu donații de 600.00 de euro de la donatori deocamdată imaginari, ca și vandalii din sânul porcilor PDL Mureș, obligativitatea plasării a câte 10 legitimații la clubul jegului de partid, prin borfașii de șefi de asociație de proprietari și culorile de partid pentru echipament, ca să știe maghiarii ca aici fură doar porcii din PDL Mureș!
Gsp.ro dxit

Radio GSP a aflat că 9 cluburi care au achiziţionat jucători de la Universitatea Craiova, după ce clubul a fost dezafiliat, vor fi judecate mîine în acelaşi proces Craiova vs Federaţie. Cluburilor implicate au fost înştiinţate azi, iar mîine trebuie să prezinte în faţa instanţei!

Adrian Mititelu cere daune de 284 de milioane de euro! Cluburile sînt acuzate de tăinuire şi de însuşire frauduloasă a drepturilor federative.

Nu toate cluburile care au transferat jucători de la Craiova sînt chemate în judecată. Echipele care trebuie să se prezinte mîine la Judecătoria Sectorului 2 sînt: Steaua, Dinamo, Astra, Petrolul, Gaz Metan Mediaş, Tg. Mureş, FC Olt, CSM Rîmnicu-Vîlcea şi UTA.

Aceasta este lista din 2012 a jucătorilor care au plecat de la Craiova. Craiova a fost dezafiliată în mai 2012 de FRF.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.