marți, 21 ianuarie 2014

Pungaș PDL, 5 ani cu executare! Derutat de Argeș



Pungaș PDL, 5 ani cu executare! Derutat de Argeș

Nu putem decât să salutăm orice pramatie de partid care e umflată de justiție. Mai bine mai târziu decât niciodată, Pandele a luat pușcăria pe bune. Poate DNA muncește acum și la alte pramatii PDL. Doar de idee, verificați la Târgu-Mureș afacerea cu autocolante din bani publici pentru campania lui Florea, folosirea funcționarilor publici în campania electorală a banditului PDL, implicarea foștilor securiști ratați și dați afară din sistem în acțiunea de manipulare, minciunile de la parchet ale golănașului cretin care se crede vreun actor pe scena politică, ca să nu mai spunem de dedicațiile pe porcii de subordonați de partid ai golanului, pe primărie.
Fostul deputat PDL de Arges in legislatura 2008-2012 Sorin Andi Pandele a fost condamnat definitiv marti de Inalta Curte de Casatie si Justitie la cinci ani inchisoare cu executarea pedepsei, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita, abuz in serviciu si fals material in inscrisuri oficiale. Alaturi de Pandele a fost condamnat la 5 ani de cinhisoare si Costel Zamfir, fost primar al comunei argesene Bradu.

Un complet format din cinci judecatori de la instanta suprema a admis marti recursul DNA si a anulat o sentinta din 2012 prin care Sorin Pandele primise 3 ani de inchisoare cu suspendare si fusese achitat pentru luare de mita, informeaza Agerpres.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.