marți, 14 ianuarie 2014

Să ne râdem de găinarii PDL Mureș care exclud oameni din partid pentru că nu au depus…efort



Să ne râdem de găinarii PDL Mureș care exclud oameni din partid pentru că nu au depus…efort
Bandiții ilegali din PDL Mureș, ratații cu proleme de ANI și cu contracte dedicate de porcul cel mare, pe ei și mama lor probabil că depun suficient efort în partid, față de alții care nu sunt nevoiți să dea limbi și să cheltuiască bani publici aranjați prin dedicație de porcul mare.   Cu întârziere am aflat motivul pentru care doi au fost zburați din partid: nu au depus suficient efort! Este vorba de Eugen Crișan, înscăunat de bandiții PDL Mureș la Poștă, pentru care, probabil, că a contat afacerea cu procesul pierdut de bandiții PDL Mureș cu Moga, aproximativ un milion de euro pierduți, cu proces în faza de contestație la executare(din câte ne amintim, în fruntea listei de la recepție lucrări era chiar subinginerul Crișan!), iar în cazul Mariei Georgescu a contat, probabil, tupeul de a candida la europarlamentare. În 2009, Târgu-Mureș avea doi profesori, Georgescu și Costea, dintre care unul perfect pentru Bruxelles din perspectiva pregătirii și experienței ca și consilier al lui Frunzăverde. Ce fac bandiții PDL Mureș? Strâng semnături și votează pentru fiica lui taică-su, recte EBA!  Ce poți să te aștepți bun de la hoții lui Florea?


  PDL Mureş a exclus din partid doi consilieri judeţeni

Este vorba despre Eugen Crişan, directorul Oficiului Judeţean de Poştă Mureş, şi despre Maria Georgescu, cadru didactic la Universitatea „Petru Maior", fost consilier local.

Cei doi au obţinut un loc în Consiliul Judeţean Mureş, după retragerea altor consilieri mai bine plasaţi.

Secretarul general al PDL Mureş, Claudiu Maior, a declarat că cei doi au fost excluşi din cauză că nu au depus suficient efort în cadrul organizaţiei.

Maria Georgescu a declarat pentru RTM că decizia de a fi exclusă din partid  a fost motivată prin faptul că nu s-ar fi implicat activ în campania electorală.

Georgescu a mai spus că această sancţiune este cea mai gravă pe care o putea primi cineva din partea formaţiunii şi că înţelege dacă în spatele ei stau alte interese.

Eugen Crişan, spune că va contesta decizia la forurile superioare ale PDL şi în contencios administrativ validarea sa în funcţia de consilier judeţean.

Raluca Creţ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.