joi, 16 ianuarie 2014

Lipitorii de autocolante în campania lui Florea se…egxsprimă!




Lipitorii de autocolante în campania lui Florea se…egxsprimă!
De la semi-analfabeții din poliția locală, citire:
STAŢIONĂRI NEREGULAMENTARE PE DOMENIUL PUBLIC

Cadrele Biroului Siguranţă Rutieră, au constatat şi sancţionat în perioada de referinţă, un număr de 98 fapte aflate sub incidenţa Hotărârii Consiliului Local nr. 197/2007, art. 26 şi a Ordonanţei de Guvern nr. 195/2002.
Proștii din poliția locală Târgu-Mureș, lipitorii de autocolante în campania borfașului PDL Mureș, sub comanda fostului sereist expulzat din SRI de la Maramureș, cum scriu presa locală și siteurile foștilor securiști și sereiști, Bretfelean, au muncit, cică. Dau ăștia niște comunicate care poate să îi ducă la dureri de chipiu pus invers. Dacă citiți ce au scris agramații ăștia, pe siteul municipalității - folosit și el la manipularea cu vandalii imaginați în campania lui Florea de borfașii  lui din PDL Mureș și de jegurile din SRI pupincuriste de lepădătură PDL Mureș, staționările au fost…. neregulamentare. Cum o staționare este perioada de peste  5 minute, în rest considerându-se oprire, cum dovedesc lipitorii de autocolante în campania lui Florea că mașina a stat acolo minimum 5 minute, pe domeniul public, rețineți, nu neapărat pe stradă! Iar dacă mai menționăm că bandiții ăștia cu chipiu habar nu au de legislația care spune clar că este interzis să parchezi voluntar înainte și după trecerea de pietoni semnalizată și ei se fac că nu văd cum se parchează voluntar și mai ales pe dungile făcute de leprele din primărie, cică locuri de parcare oficială, dar care contravin legii supreme, cea din codul rutier, aveți un motiv în plus să contestați munca ălora!
P.S. Bandiții din poliția locală parcau în urmă cu ani sub indicatorul care interzicea asta de lângă sediul de pe strada Gheorghe. Când o colegă, Bota, s-a dus să îi fotografieze, bandiții ăștia au replicat: puteți să ne pozați cât vreți, nu ne pasă! Desigur, bandiții ăștia care nu respectă legile sunt plătiți ca după pregătirea lor de 12 clase să aplice legea! Fără alte comentarii, spor la lipit autocolantele rămase de la magazinul FCM, bandiți (1900 de euro, 3000 de exemplare), vizate de bandiții PDL înainte de atacul imaginar, dovadă a manipulării jegoase care nu putea veni decât de la pramatiile croite la SRI, care se cred cu minciunile ca în 1990.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.