miercuri, 8 ianuarie 2014

Aromânul Hagi îl angajează pe finul aromân Becali. Că așa e în tenis, pardon, în fotbalul etnic!

Aromânul  Hagi îl angajează pe finul aromân Becali. Că așa e în tenis, pardon, în fotbalul etnic!
După ce diverși demenți cereau eliberarea lui Becali de sărbători pe motiv că e aromân și la ăștia șeful casei, fie el și potlogar, trebuie să stea în fruntea mesei, atacul etnic continuă și Becali se pare că va munci la con-minoritarul său, nașul Hagi! Nu ar trebui să mire într-o Românie în care un rrom recunoaște că a făcut un proiect de lege (Păun) cu dedicație pentru rromii lui, în care românii fură etnic, la Târgu-Mureș, doar pe motiv că sunt români, prin afaceri dedicate de banditul din primărie, Prefectură, CJ, CL și aș mai departe pe găinarii îndeosebi din PDL Mureș, dar și pe alți gășcari jegoși din PNL sau PSD.
Ca să fim răi și să nu luăm în calcul interesele etnice de minoritari, poate că Hagi are o obligație pentru cum Viitorul Constanța s-a salvat, în mare masură, de la retrogradare, dupa ce s-a impus, cu 5-2, pe terenul Stelei, într-un meci contând pentru etapa a 32-a a Ligii I la fotbal. A venit vremea scadenței, nașule?!
P.S. Păzea, stat român, ca Becali să nu o șteargă, așa cum a încercat și înainte  de pronunțarea sentinței. Să nu aflăm că a tulit-o și ăsta din România printre berbecuții lui dragi!

Potrivit România TV, azi a fost semnat contractul de colaborare între FC Viitorul Constanţa şi Penitenciarul Poarta Albă.

Gigi Becali va începe munca de săptămîna viitoare. Patronul Stelei va ocupa poziţia de consilier pe teme de fotbal, va fi liber 8 ore pe zi şi va avea propriul birou în cadrul Academiei Gheorghe Hagi.

În afara lui, clubul constănţean va fi obligat să mai angajeze şi alţi deţinuţi, pentru început numărul acestora fiind 5.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.